• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

tentang Kami naon anu salajengna

Xuzhou Minyan Impor & Ékspor Co., Ltd., tempatna di kota mesin konstruksi paling kasohor Xuzhou, Cina. nyaéta perusahaan hi-tech swasta ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan EXCAVATOR ROCK BUCKET, EXCAVATOR EARTHMOVING BUCKET, EXCAVATOR SIEVE BUCKET, BUCKET GET, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala jinis excavator. Kayaning CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI… Kami moal liren ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna di industri ieu, janten anjeun dipercaya Pabrik Ember Excavator. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

 

 

Diajar deui
  • about-us
  • produk pitur

    Tambih deui

    pitur paranti dianggo

    • excavator quick coupler
    • excavator strengthen earthwork bucket
    • excavator sieve bucket
    • excavator earthmoving bucket
    • Mini bucket small scoop 40 wide

    Kualitas Mimiti, Harga Mimiti, Kiridit Kahiji

    Kami utamina ngadamel sagala jinis émbaran excavator, sapertos LIPI Mini, LIPI bumi, LIPI batu, LIPI layar, Gandeng Gancang, Gigi LIPI sareng Suku cadang anu gampang dipaénkeun sareng robek anu cocog pikeun Ékskavator. Kami ogé tiasa ngahasilkeun sagala jinis émbaran excavator anu béda-béda sesuai sareng kabutuhan anjeun. Ember Excavator kami cocog sareng mesin kana padamelan sareng nyayogikeun kinerja anu pangsaéna dina aplikasi anu anjeun khususkeun. Naha quarry, situs konstruksi atanapi landscaping - Excavator Ember Kami museur kakuatan sareng kinerja mesin dina tugas anu parantos dilakukeun sareng épisién ngalengkepan tugasna. Sambutan wilujeng sumping urang tiasa ngajamin harga panghandapna kalayan kualitas luhur.
    diajar deui