• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3

tentang Kaminaon salajengna?

Xuzhou Minyan Impor & Ékspor Co., Ltd., lokasina di kota mesin konstruksi kawentar Xuzhou, Cina.nyaéta perusahaan hi-tech swasta ngahijikeun desain, produksi jeung penjualan EXCAVATOR ROCK LIPI, EXCAVATOR EARTHMOVING LIPI, EXCAVATOR SIEVE LIPI, LIPI Huntu, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk urang cocog pikeun sagala jinis model excavator.Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI… Kami henteu kantos lirén ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna dina industri ieu, janten anjeun dipercaya Produsén Ember Excavator.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

 

 

Diajar deui
  • about-us
  • produk fitur

    Tambih deui

    fitur parabot dipaké

    • excavator quick coupler
    • excavator strengthen earthwork bucket
    • excavator sieve bucket
    • excavator earthmoving bucket
    • Mini bucket small scoop 40 wide

    Kualitas Kahiji, Harga Kahiji, Kredit Kahiji

    Kami utamina ngadamel sagala jinis ember excavator, sapertos ember Mini, ember earthwork, ember batu, ember layar, gandeng gancang, huntu ember sareng suku cadang anu gampang dianggo sareng robek anu cocog pikeun excavator.Urang ogé bisa ngahasilkeun sagala rupa ember excavator béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Ember Excavator kami cocog sareng mesin sareng padamelan sareng nyayogikeun kinerja anu pangsaéna dina aplikasi khusus anjeun.Naha quarry, situs konstruksi atawa landscaping - Ember Excavator kami museurkeun kakuatan pinuh sarta kinerja mesin dina tugas di leungeun jeung éfisién ngalengkepan tugas.Wilujeng sumping panalungtikan urang bisa ngajamin harga panghandapna jeung kualitas pangluhurna.
    diajar deui