ember batu excavator

Katerangan pondok:

Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung kuat sareng dipercaya.Ember batu excavator nyaluyukeun pelat thicken, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun pelat hansip samping, masang plat hansip samping, kakuatan tinggi LIPI wadah huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel,


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ember batu Excavator adapts plat thicken, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun pelat hansip samping, install plat hansip samping, kakuatan tinggi wadah LIPI huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel, granit jeung pertambangan bijih dina operasi loading kasar.Conto: Kaayaan ngali dimana umur ujungna berkisar antara 200 dugi ka 400 jam nganggo tip Penetration Plus.Pelat maké handap kira-kira 50% langkung kandel tibatan Ember Tugas Berat.

Piring maké samping kira-kira 40% leuwih badag batan excavator strengthen earthwork ember pikeun tambahan panyalindungan ngalawan abrasive na gouging maké.Adaptor sareng tip ukuranana pikeun nampung beban anu langkung luhur sareng kaayaan abrasi.

Sidebars tos dibor pikeun cutters samping pilihan jeung protectors sidebar pikeun ember gedé.

Bungkusan sareng ngamuat:Ember Minyan ngagaduhan tim profésional pikeun ngabungkus sareng ngamuat ember kana wadahna.Urang terang watesan beurat pikeun nagara, urang terang kumaha ngahemat rohangan pikeun ngamuat langkung seueur produk dina wadah pikeun ngahémat angkutan laut pelanggan.Sareng kami nganggo pilem plastik pikeun ngajagi ember tina hujan sareng berdebu pikeun kiriman LCL.Pasang katun di antara ember pikeun ngajaga lukisan.Anggo sabuk anu kuat pikeun nyepetkeun ember dina palet pikeun ngahindarkeun ember oyag sareng ragrag nalika pengiriman.
bahan naon urang make?* Q355B pikeun lingkungan gawé lampu pikeun mantuan customer ngahemat ongkos, contona: Ngali slop, lombang, leutak, keusik, kokotor.* NM460 pikeun tugas tugas beurat dipaké dina bagian serangan, kayaning, motong ujung, handap maké strip, sarta maké piring.* Bislloy ti Australia, pikeun lingkungan gawé pisan teuas méré Ember panyalindungan pohara alus, tangtu hargana bakal saeutik saeutik leuwih luhur.* HARDOX ti Swédia, No. 1 bahan kuat, ngan pikeun sarat husus konsumén jeung teu paduli ngeunaan harga jadi lobaMinyan mangrupikeun pabrik anu langkung seueur pangalaman pikeun ngadamel kantétan Excavator, gaduh tim rékayasa urang sorangan, tim penjualan, tim packing & loading, sareng langkung ti 100 pagawé mayar perhatian 100% pikeun ngawangun 100% produk kualitas anu saé.Perusahaan kami: XUZHOU MINYAN IMPORT & EXPORT CO., LTDLokasi kami: Propinsi Xuzhou Jiangsu, basis mesin konstruksi pangbadagna di Cina.Produk kami: EXCAVATOR ROCK LIPI, EXCAVATOR EARTHMOVING LIPI, EXCAVATOR SIEVE LIPI, LIPI Huntu, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala rupa model excavator.Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAIlokasi customer kami: Australia, Amerika, Kanada, Panama, Brazil, Peru, Ékuador, Uruguay, Paraguay,Rusia, Swédia Norwégia, Chili, Perancis, Aljazair, Angola, Afrika Kidul, India, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Singapura, Filipina jeung saterusna.Kami henteu kantos lirén ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna dina industri ieu, janten anjeun dipercaya produsén Ember Excavator.

Kamampuhan suplai
Kamampuhan suplai:300 Piece / Potongan per Bulan excavator LIPIBungkusan & NgirimkeunRincian bungkusanUsuk kayu pikeun ngabungkus ember excavatorLoading PortLianyungang / Qingdao / Shanghai
Waktos prosés:

Kuantitas (Potongan) 1 - 5 6 - 10 11 - 20 >20
Est.Waktos (dinten) 15 20 30 Pikeun dirundingkeun

 

TIPE

BAHAN

GET

APLIKASI

GD Ember

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Utamana dipaké pikeun penggalian jeung keusik, gravel jeung
taneuh sareng lingkungan operasi beban ringan anu sanés.

HD Ember

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Utamana dipaké pikeun ngagali taneuh teuas, dicampur a
batu lemes relatif jeung liat, batu lemes jeung
lingkungan operasi beban lampu séjén.

SD Ember

Q355B& NM460

Adaptor, Huntu, Pemotong Samping/
panyalindung

Utamana dipaké pikeun pertambangan gravel teuas dicampurkeun jeung
taneuh teuas, sub-teuas batu atawa Flint, sanggeus
blasting atanapi loading, sarta beurat-loading.

XD Ember

Q355B& NM460
/HARDOX450
/HARDOX500

Adaptor, Huntu, Pelindung Sisi, Kafan Sudut

Utamana dipaké pikeun kaayaan abrasion pisan tinggi
kaasup granit quartzite tinggi, slag rusak,
sandstone jeung bijih.

Ember Mini

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Dipaké pikeun lingkungan gawé hampang kalayan leutik
excavators.

Ember Palung

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Dipaké pikeun walungan, balong jeung ditches lingkungan.

Ember beberesih

Q355B& NM460

\

Dilarapkeun pikeun meresihan karya dina saluran sareng parit.

Rorongkong Ember

Q355B& NM460

Adaptor, Huntu, Pemotong Samping/
panyalindung

Dilarapkeun dina ngahijikeun sieving sareng penggalian
tina bahan anu rélatif leupas.

CATETAN: OEM atanapi Customizable Manufaktur Sadia

Ember pamisah: rinci handap

659d12a213b541eb48c5c116bc115ca
图片4

1. Engsel

Dioptimalkeun konstruksi bertulang

pikeun kakuatan tinggi jeung kinerja

cocog jeung kakuatan mesin urang.Pin

on atawa engsel dedicated sadia,

2. Hinge Lempeng

Ngaliwatan tabung torsi pikeun hadé

distribusi beban sarta durability.

 

3. Sidebar

Pra-dibor pikeun nambahkeun panyalindungan sidebar.

 

4. Lempeng samping

5. Sisi Maké Piring

Pelat samping papanggih jeung handap

ngagem piring pikeun sudut seamless

panyalindungan.* baja kakuatan tinggi

dipaké pikeun panyalindungan tambahan.

6. Dasar Ujung

Lempeng atawa "spade", gumantung kana

aplikasi.

 

7. Gusét

Pikeun rigidity maksimum.

8. Grup adjuster

Ngamungkinkeun koreksi gampang pikeun maké

antara iteuk jeung ember.

9. Huntu (Tips)

Ngajalin tina baja mibanda sipat

nu ngajaga karasa pikeun maké lila

hirup dina aplikasi digging tangguh

10. Sidecutters & Sidebar Protectors

Pikeun panyalindungan jeung penetrasi.

11. 2-tali adaptor

 

12. Bungkus (Cangkang)

Bentuk radius ganda, ningkatkeun clearance keuneung sareng ningkatkeun ngagem.

13. Horizontal Bottom Wear Plates

Ngajagi daérah bungkus sareng nguatkeun, ember pikeun kakuatan sareng kaku anu langkung ageung.Gampang diganti.

 

14. Angkat Panon

Gelung anu langkung ageung sareng desain panon anu langkung ipis pikeun gampang cocog sareng shackle.

 

 

LIPI cocog pikeun kaayaan kerja di handap ieu.

图片2
图片3
图片1

Milih Durability Katuhu

Milih ember salah bisa kalayan gampang ngurangan produksi, sarta ngaronjatkeun biaya operasi ku 10-20% atawa leuwih.Éta ogé tiasa nyababkeun ngagem sareng kacapean anu teu dipikabutuh pikeun mesin sareng ember.

Pikeun kaayaan abrasion kacida luhurna kaasup granit quartzite tinggi.Conto: Digging kaayaan dimana ujung hirup kirang

ti atawa sarua jeung 200 jam kalawan tips Kawajiban Tambahan.Ember Tugas Ekstrim dilapis ku panangtayungan tambahan tina abrasi sareng ngagem gouging.Di antarana: Kain Sudut [A], Pelindung Sidebar sareng Blok Geser [B], Bahan Pakai Tambahan di sisi [C], sareng Pelindung Ujung Dasar [D]

Malah leuwih panyalindungan sadia pikeun ember on mesin badag.ember ogé ngawengku: Liners [E], Base Tepi Bagéan [F] sarta Mechanically napel Wear Pelat (MAWPs) (MAWPs teu ditémbongkeun. Lokasina di handapeun LIPI.) Sisi maké piring leuwih badag;sareng Adaptor sareng tip ukuranana pikeun nampung beban anu langkung luhur sareng kaayaan abrasi.

badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali