ember batu excavator

Pedaran pondok:

Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung mantep sareng dipercaya. LIPI batu excavator adaptasi pelat kentel, handapeun tambihan pelat panguat, tambihan pelat samping, pasang pelindung samping, wadah huntu ember kakuatan tinggi, cocog pikeun acara pakean tinggi, sapertos kerikil,


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

LIPI batu excavator adaptasi pelat kentel, handapeun tambihan pelat penguatan, tambihan pelat samping, pasang pelindung samping, wadah huntu ember kakuatan tinggi, cocog pikeun acara kaos anu tinggi, sapertos kerikil, granit sareng penambangan bijih dina kaayaan operasi anu keras. Conto: Kaayaan ngagali dimana hirup tip dibasajankeun 200 dugi 400 jam kalayan tips Penetration Plus. Pelat pakean handap sakitar 50% langkung kentel tibatan Heavy Duty Ember.

Pelat pakean gigir sakitar 40% langkung ageung tibatan excavator nguatkeun LIPI bumi pikeun panangtayungan tambihan tina pakean anu kasar sareng gouging. Adaptor sareng tips ukuranana pikeun nampung kaayaan anu langkung luhur sareng kaayaan abrasi.

Sidebars tos dieusian pikeun pemotong sisi opsional sareng pelindung sidebar pikeun ember anu langkung ageung.

Paking sareng momotan: Minyan Ember ngagaduhan tim propésional pikeun ngarangkep sareng ngamuat ember kana wadah.Kami terang watesan beurat pikeun nagara, kami terang kumaha ngahémat rohangan pikeun ngamuat langkung seueur produk dina wadah pikeun ngahémat angkutan laut konsumén.Sareng kami nganggo pilem plastik pikeun ngajagi ember tina hujan sareng berdebu pikeun pangiriman LCL. Pasang kapas di antara émbér pikeun ngajagaan lukisanana. Anggo sabuk anu kuat pikeun nyepetkeun ember dina palet pikeun nyingkahan ember anu oyag sareng murag nalika ngirim.
Bahan naon anu urang anggo?* Q355B kanggo lingkungan padamelan anu ringan pikeun ngabantosan pelanggan ngahémat biaya, contona: Ngali luncuran, lombang, leutak, keusik, kokotor.* NM460 pikeun pagawéan beurat anu dianggo dina bagian serangan, sapertos, motong ujung, strip baju handapeun, sareng pelat pakai.* Bislloy ti Australia, pikeun lingkungan kerja keras masihan Ember perlindungan anu saé pisan, tangtos hargana bakal sakedik langkung luhur* HARDOX ti Swédia, No 1 bahan anu kuat, ngan ukur pikeun konsumén sarat khusus sareng teu paduli pisan harga naMinyan mangrupikeun pabrik langkung gaduh pangalaman pikeun ngadamel kantétan Excavator, gaduh tim rékayasa urang sorangan, tim penjualan, tim pengepakan & pemuatan, sareng langkung ti 100 padamel pikeun merhatoskeun 100% ngawangun 100% produk anu saéPerusahaan kami: XUZHOU MINYAN IMPORT & EXPORT CO., LTDLokasi kami: propinsi Xuzhou Jiangsu, pangkalan mesin konstruksi pangageungna di Cina.Produk kami: EXCAVATOR ROCK BUCKET, EXCAVATOR EARTHMOVING BUCKET, EXCAVATOR SIEVE BUCKET, BUCKET GET, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala jinis modél excavator. Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAILokasi palanggan kami: Australia, Amerika, Kanada, Panama, Brazil, Peru, Ekuador, Uruguay, Paraguay, Rusia, Swédia Norwegia, Chili, Perancis, Aljazair, Angola, Afrika Kidul, India, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Singapura, Filipina sareng sajabina.Kami henteu kantos lirén ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna di industri ieu, janten anjeun dipercaya pabrik Excavator Ember.

Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:300 Potongan / potongan per Bulan excavator emberPakét & NganteurkeunRincian bungkusanpalét kai kanggo bungkus ember penggalianPalabuhan ngamuatLianyungang / Qingdao / Shanghai
Waktos prosés:

Jumlah (Potongan) 1 - 5 6 - 10 11 - 20 > 20
Est. Waktos (dinten) 15 20 30 Pikeun disawalakeun

 

JENIS

MATERI

Candak

APLIKASI

GD Ember

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Utamana dianggo pikeun penggalian sareng keusik, kerikil sareng 
taneuh sareng lingkungan operasi beban ringan anu sanés.

HD Ember

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Utamana dianggo pikeun ngali taneuh anu atos, dicampur sareng a 
relatif batu lemes sareng liat, batu lemes sareng 
lingkungan operasi beban cahaya sanésna.

SD LIPI

Q355B & NM460

Adaptor, Huntu, Sisi cutter /
papayung

Utamana digunakeun pikeun tambang kerikil keras dicampur 
taneuh keras, batu sub-atos atanapi batu batu, saatos 
blasting atanapi loading, sareng beurat-loading.

XD Ember

Q355B & NM460
/ HARDOX450
/ HARDOX500

Adaptor, Huntu, Pelindung sisi, Kafan kaos

Utamana dipaké pikeun kaayaan abrasi anu luhur pisan 
kaasup granit quartzite tinggi, slag rusak, 
batu pasir sareng bijih.

Mini Ember

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Dipaké pikeun lingkungan pagawéan anu hampang sareng anu alit 
tukang ngagali.

Lombang LIPI

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Dipaké pikeun walungan, kolam sareng lingkungan solokan.

Ngabersihan Ember

Q355B & NM460

\

Dilarapkeun pikeun meresihan padamelan dina saluran sareng solokan.

Rorongkong LIPI

Q355B & NM460

Adaptor, Huntu, Sisi cutter /
papayung

Dilarapkeun dina ngahijikeun ayakan sareng penggalian 
tina bahan anu kawilang leupas.

CATETAN: OEM atanapi Manufaktur Customizable sayogi

Pamisah ember: diwincik di handap ieu

659d12a213b541eb48c5c116bc115ca
图片4

1. Hinge

Dioptimalkeun pangwangunan bertulang

pikeun kakuatan tinggi jeung kinerja

cocog sareng kakuatan mesin. Pin

on atanapi hinges didaptarkeun aya, 

2. Pelat engsel

Ngaliwat tabung torsi pikeun langkung saé

sebaran beban sareng daya tahan.

 

3. Sidebar

Pra-dibor pikeun nambihan panangtayungan sidebar.

 

4. Lempeng Samping 

5. Pelat Pakéan Samping

Pelat sampingna patepung sareng handap

nganggo piring pikeun juru mulus

panyalindungan. * Baja kakuatan tinggi

dimangpaatkeun pikeun panangtayungan tambihan. 

6. Base Edge

Lempeng atanapi "sekop", gumantung kana 

aplikasi. 

 

7. Gussét

Pikeun kaku maksimal. 

8. Kelompok Adjuster

Ngamungkinkeun pikeun koréksi gampang pikeun maké

antara iteuk sareng ember. 

9. Huntu (Tip)

Palsu tina waja sareng pasipatan

anu ngajaga karasa pikeun pakean panjang

kahirupan dina aplikasi ngali anu tangguh

10. Pelindung & Pelindung Sidebar

Pikeun panangtayungan sareng tembus. 

11. Adaptor 2-tali

 

12. Bungkus (Cangkang)

Bentuk radius dobel, ningkatkeun clearance keuneung sareng ningkatkeun pakean.

13. Pelat Pakéan Horisontal

Ngajaga daérah bungkus sareng nguatkeun, émbér pikeun kakuatan anu langkung ageung sareng kaku. Gampang diganti.

 

14. Angkat Panon

Loop anu langkung ageung sareng desain panon anu ipis pikeun gampang cocog.

 

 

LIPI cocog pikeun kaayaan kerja ieu.

图片2
图片3
图片1

Milih Durabilitas Katuhu

Milih ember anu lepat tiasa gampang ngirangan produksi, sareng ningkatkeun biaya operasi 10-20% atanapi langkung. Éta ogé tiasa nyababkeun pakean sareng kacapean anu teu perlu pikeun mesin sareng ember.

Pikeun kaayaan abrasi anu kalintang luhur kaasup granit quartzite tinggi. Conto: Kaayaan ngagali dimana kahirupan tip kirang

ti atanapi sami sareng 200 jam kalayan tips Kawajiban Tambahan. Élmu Tugas Ékspériméntasi nganggo baju lindung sareng panyalindungan tambahan tina abrasi sareng pakean gouging. Éta kalebet: Sudut Shrouds [A], Sidebar Protector with Shear Blocks [B], Bahan Paké Tambahan di sisi [C], sareng Base Edge End Protéktor [D]

Malah langkung seueur panyalindungan sayogi pikeun ember dina mesin anu langkung ageung. ember ogé kalebet: Liner [E], Base Edge Segmen [F] sareng Mékan Paké Mékanis Terlampir (MAWP) (MAWP henteu ditingalikeun. Lokasina dina handapeun émbér.) Pelat pakean samping langkung ageung; sareng Adaptor sareng tips ukuranana pikeun nampung kaayaan anu langkung luhur sareng kaayaan abrasi.

badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali