balatim bumi excavator

Pedaran pondok:

Éta nganut baja struktural kakuatan kualitas luhur sareng korsi huntu ember kualitas luhur, anu ngaheéat waktos operasi sareng ngagaduhan efisiensi tinggi.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pikeun ngali dampak anu handap, bahan abrasi handap sapertos kokotor, loam, sareng campuran komposisi kokotor sareng gravel halus. Conto: Kaayaan ngagali di mana Tip Kawajiban Umum hirupna langkung ti 800 jam. Ilaharna Ember Tugas Umum langkung ageung mangrupikeun ukuran anu paling populér, sareng dianggo ku pangembang situs pikeun ngali massa dina aplikasi abrasi anu handap. Struktur anu langkung ringan ngirangan waktos beban sareng ningkatkeun beurat anu tiasa diangkat. Ukuran standar adaptor sareng tip. 

LIPI standar mangrupikeun jenis anu populér di tengah sareng mini excavator, éta adaptasi kandel standar sareng henteu aya téknik ngolah anu jelas. Karakteristikna: kapasitas ember ageung, daérah sungut ember ageung sareng permukaanna tumpuk ageung, janten ngagaduhan koefisien keusikan anu tinggi, ngahémat waktos operasi sareng épisiénsi anu luhur. LIPI ieu cocog pikeun lingkungan damel anu enteng, sapertos penggalian liat sareng muat pasir, taneuh sareng kerikil. Kalemahanna kandel lempeng alit, kurangna pelat panguatan, janten waktos jasa na pondok. 

Kami nawiskeun rangkeian lengkep ember pikeun mesin tina 0,01cbm dugi ka 12cbm dina kapasitas émbér pikeun rupa-rupa aplikasi. Aplikasi na kalebet konstruksi ringan sareng umum, konstruksi jalan sareng rel ogé industri tambang sareng pertambangan.Kami ngadamel sadaya ember mérek ku waja kualitas luhur. Urang tiasa nawiskeun kantétan pikeun ampir kabéh merek penggalian.
Di sagigireun ember standar, ember Rocky sareng ember tugas beurat, kami ogé nawiskeun ember tujuan khusus, sapertos Ngiringkeun ember, Ember jempol hidrolik, Ember Rorongkong, Ngabersihan ember, Nangkep ember, ngagaru, ember sekop, ripper, ember ripper, ember loader sareng anu sanésna kantétan pikeun excavator anjeun.Bungkusan & PangirimanUnit Ngajual: Item tunggalUkuran rangkep tunggal: 20X20X20 cmBeurat kotor tunggal: 60.000 kg
Tipe Paket:Palét standar internasional atanapi kasus kai. 1. hiji 20GP tiasa ngamuat sakitar 12-14 buah 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember kanggo 20ton excavator (Lebar kirang tina 42 inci) 2. hiji 40HC tiasa ngamuat sakitar 26-28 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun 20ton excavator; 3. hiji 20GP tiasa ngamuat sakitar 8 lembar 1.6m3 ember pikeun 30ton excavator; 4. salah 40HC tiasa ngamuat sakitar 16 lembar 1.6m3 ember pikeun penggalian 30ton.
Waktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 2 3 - 10 11 - 20 > 20
Est. Waktos (dinten) 15 35 49 Pikeun disawalakeun

Detil produk:

图片1
图片8
图片9

Lingkungan Gawe

Pikeun kagiatan ngali sareng ngamuat normal tina liat, keusik atanapi bahan leupas anu sanésna ku sakedik atanapi henteu aya lebu atanapi batu ageung, bentuk anu optimal ngajamin sipat ngali anu hadé sareng kapasitas ageung.

Bahan ember pikeun situs

JENIS

MATERI

Candak

APLIKASI

GD Ember

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Utamana dianggo pikeun penggalian sareng keusik, kerikil sareng 
taneuh sareng lingkungan operasi beban ringan anu sanés.

HD Ember

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Utamana dianggo pikeun ngali taneuh anu atos, dicampur sareng a 
relatif batu lemes sareng liat, batu lemes sareng 
lingkungan operasi beban cahaya sanésna.

SD LIPI

Q355B & NM460

Adaptor, Huntu, Sisi cutter /
papayung

Utamana digunakeun pikeun tambang kerikil keras dicampur 
taneuh keras, batu sub-atos atanapi batu batu, saatos 
blasting atanapi loading, sareng beurat-loading.

XD Ember

Q355B & NM460
/ HARDOX450
/ HARDOX500

Adaptor, Huntu, Pelindung sisi, Kafan kaos

Utamana dipaké pikeun kaayaan abrasi anu luhur pisan 
kaasup granit quartzite tinggi, slag rusak, 
batu pasir sareng bijih.

Mini Ember

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Dipaké pikeun lingkungan pagawéan anu hampang sareng anu alit 
tukang ngagali.

Lombang LIPI

Q355B

Adaptor, Huntu, Sisi cutter

Dipaké pikeun walungan, kolam sareng lingkungan solokan.

Ngabersihan Ember

Q355B & NM460

\

Dilarapkeun pikeun meresihan padamelan dina saluran sareng solokan.

Rorongkong LIPI

Q355B & NM460

Adaptor, Huntu, Sisi cutter /
papayung

Dilarapkeun dina ngahijikeun ayakan sareng penggalian 
tina bahan anu kawilang leupas.

CATETAN: OEM atanapi Manufaktur Customizable sayogi

Bungkus angkot

30e1c23ec696a342423a05e3354155a
1604c6208752166bb0030369d5f1772
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali