ember earthmoving excavator

Katerangan pondok:

Ieu adopts kualitas luhur baja struktural kakuatan tinggi na kualitas luhur LIPI korsi huntu, nu ngaheéat waktos operasi sarta boga efisiensi tinggi.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Pikeun digging dina dampak low, bahan abrasion handap kayaning kokotor, loam, sarta komposisi campuran kokotor jeung gravel rupa.Conto: Kaayaan penggalian dimana umur tip Tugas Umum ngaleuwihan 800 jam.Biasana Ember Tugas Umum anu langkung ageung mangrupikeun ukuran anu paling populér, sareng dianggo ku pamekar situs pikeun ngagali masal dina aplikasi abrasion anu rendah.Struktur anu langkung hampang ngirangan waktos beban sareng ningkatkeun beurat anu tiasa diangkat.Adaptor ukuran standar sareng tip.

Ember standar mangrupikeun jinis anu populér di tengah sareng mini excavator, éta nyaluyukeun ketebalan pelat standar sareng henteu aya téknik pamrosésan anu atra.Ciri: kapasitas LIPI badag, aréa sungut LIPI badag sarta boga permukaan stacking badag, jadi mibanda koefisien keusikan tinggi, nyimpen waktos operasi sarta efisiensi tinggi.LIPI ieu cocog pikeun lingkungan kerja anu hampang, sapertos penggalian liat sareng ngeusian pasir, taneuh sareng kerikil.Karugianna nyaéta ketebalan pelat leutik, kurangna pelat penguat, janten waktos jasa pondok.

Kami nawiskeun rangkeian pinuh ku ember pikeun mesin tina 0.01cbm dugi ka 12cbm dina kapasitas ember pikeun rupa-rupa aplikasi.Aplikasina kalebet konstruksi ringan sareng umum, konstruksi jalan sareng rel ogé industri pertambangan sareng pertambangan.Urang rancang sadaya ember merek ku baja kualitas luhur.Urang tiasa nawiskeun kantétan pikeun ampir sadaya merek excavator.
Salian ti ember standar, ember Rocky sareng ember tugas beurat, kami ogé nawiskeun ember tujuan khusus, sapertos ember ngadengdekkeun, ember jempol hidrolik, ember kerangka, ember beberesih, ember grab, rake, ember sekop, ripper, ember ripper, ember loader sareng anu sanésna. kantétan pikeun excavator Anjeun.Bungkusan & PangirimanNgajual Unit: item TunggalUkuran pakét tunggal: 20X20X20 cmBeurat kotor tunggal: 60.000 kg
Jenis Paket:Usuk standar internasional atanapi kasus kayu.1. salah 20GP bisa muka ngeunaan 12-14 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun 20ton excavator (Width kirang ti 42 inci)2. salah 40HC bisa muka ngeunaan 26-28 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun 20ton excavator;3. salah 20GP bisa muka ngeunaan 8 lembar 1.6m3 ember pikeun 30ton excavator;4. salah 40HC bisa muka ngeunaan 16 lembar 1.6m3 ember pikeun 30ton excavator.
Waktos prosés :

Kuantitas (Potongan) 1 - 2 3 - 10 11 - 20 >20
Est.Waktos (dinten) 15 35 49 Pikeun dirundingkeun

Rincian produk:

图片1
图片8
图片9

Lingkungan Gawé

Pikeun ngagali normal sareng ngamuat kagiatan liat, keusik atanapi bahan leupas sanés kalayan sakedik atanapi henteu lebu atanapi batu ageung, bentuk optimal ngajamin sipat ngagali anu saé sareng kapasitas ageung.

Bahan ember pikeun situs

TIPE

BAHAN

GET

APLIKASI

GD Ember

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Utamana dipaké pikeun penggalian jeung keusik, gravel jeung
taneuh sareng lingkungan operasi beban ringan anu sanés.

HD Ember

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Utamana dipaké pikeun ngagali taneuh teuas, dicampur a
batu lemes relatif jeung liat, batu lemes jeung
lingkungan operasi beban lampu séjén.

SD Ember

Q355B& NM460

Adaptor, Huntu, Pemotong Samping/
panyalindung

Utamana dipaké pikeun pertambangan gravel teuas dicampurkeun jeung
taneuh teuas, sub-teuas batu atawa Flint, sanggeus
blasting atanapi loading, sarta beurat-loading.

XD Ember

Q355B& NM460
/HARDOX450
/HARDOX500

Adaptor, Huntu, Pelindung Sisi, Kafan Sudut

Utamana dipaké pikeun kaayaan abrasion pisan tinggi
kaasup granit quartzite tinggi, slag rusak,
sandstone jeung bijih.

Ember Mini

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Dipaké pikeun lingkungan gawé hampang kalayan leutik
excavators.

Ember Palung

Q355B

Adaptor, huntu, cutter samping

Dipaké pikeun walungan, balong jeung ditches lingkungan.

Ember beberesih

Q355B& NM460

\

Dilarapkeun pikeun meresihan karya dina saluran sareng parit.

Rorongkong Ember

Q355B& NM460

Adaptor, Huntu, Pemotong Samping/
panyalindung

Dilarapkeun dina ngahijikeun sieving sareng penggalian
tina bahan anu rélatif leupas.

CATETAN: OEM atanapi Customizable Manufaktur Sadia

Bungkusan angkutan

30e1c23ec696a342423a05e3354155a
1604c6208752166bb0030369d5f1772
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali