ember ayakan excavator

Pedaran pondok:

Résistansi maké anu saé, lifte panjang, struktur saderhana sareng pangropéa anu merenah.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Résistansi maké anu saé, umur panjang, struktur saderhana sareng pangropéa anu merenah. Hal ieu seueur dianggo dina metalurgi, bahan wangunan, industri kimia, sisikian, ubar, pupuk kimia sareng industri sanés panyaringan bahan. 

Produkna parantos diékspor ka Asia Tenggara, Asia Kidul, Wétan Tengah, Asia Wétan, Amérika Kidul sareng daérah sanés, sareng kualitas produk na saé. Kapasitas pasokan perusahaan tiasa disaluyukeun dina waktos sareng sarat urutan.Produk kami tiasa dipasang pikeun sadaya excavator, kami ogé ngabagéakeun palanggan punten kirimkeun kami gambar atanapi modél excavator. Kami pabrik kalayan mangtaun-taun pangalaman dina ngolah produk, kalebet ember excavator bagian OEM sayogi.Garansi:1 Taun pikeun jaminan mesin
Kamampuhan SuplaiKamampuhan Suplai:50 Potongan / potongan per Bulan Séri tabungBungkusan & PangirimanRincian bungkusanRincian bungkusan Palét standar internasional atanapi kasus kai. 1. hiji 20GP tiasa ngamuat sakitar 12-14 buah 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember kanggo 20ton excavator (Lebar kirang tina 42 inci)2. hiji 40HC tiasa ngamuat sakitar 26-28 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun 20ton excavator;3. hiji 20GP tiasa ngamuat sakitar 8 lembar 1.6m3 ember pikeun 30ton excavator; 4. salah 40HC tiasa ngamuat sakitar 16 lembar 1.6m3 ember pikeun penggalian 30ton.
Palabuhanshanghai / Lianyungang / QingdaoWaktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 1 2 - 10 11 - 50 > 50
Est. Waktos (dinten) 8 30 55 Pikeun disawalakeun
图片1
图片2
图片3
图片4

Q1. Naon harga pangalusna anjeun?A: Kami pabrik langsung bakal nawiskeun harga persaingan pangsaéna.Q2. Kumaha kuring tiasa ngahubungi anjeun? Naha kuring kedah percanten ka anjeun?A: Anjeun tiasa milih jaminan Dagang salaku cara pamayaran anjeun anu tiasa ngajagi manpaat anjeun, kami mangrupikeun toko bintang tilu anggota emas Alibaba.Q3. Naon istilah pamayaran?A: Serikat barat, T / T, jaminan perdagangan tiasa ditampi.Q4: Iraha janten tanggal kiriman anjeun?A: Biasana 25-30 dinten saatos kéngingkeun pamayaran anjeun, sareng kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngeusian sarat anjeun. Kami difokuskeun kapercayaan manajemén "Kualitas munggaran, Reputasi signifikan, dumasar Palanggan".
ALIRAN PRODUKSI

图片5
图片6
图片7
图片8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali