ember ayakan excavator

Katerangan pondok:

lalawanan maké alus, lifte layanan lila, struktur basajan tur pangropéa merenah.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

lalawanan maké alus, hirup layanan panjang, struktur basajan tur pangropéa merenah.Hal ieu loba dipaké dina metallurgy, bahan wangunan, industri kimia, gandum, ubar, pupuk kimia jeung industri lianna screening bahan.

Produkna parantos diékspor ka Asia Tenggara, Asia Kidul, Wétan Tengah, Asia Wétan, Amérika Kidul sareng daérah sanés, sareng kualitas produkna saé.Kapasitas suplai perusahaan tiasa disaluyukeun dina waktosna sareng syarat pesenan.produk urang bisa dipasangan ka sadaya excavators, urang ogé ngabagéakeun customer mangga ngirim kami gambar atawa model excavator.Kami pabrik jeung sababaraha taun pangalaman dina ngolah produk, kaasup excavator ember bagian OEM sadia.Garansi:1 Taun pikeun garansi mesin
Kamampuhan suplaiKamampuhan suplai:50 Piece / Potongan per Bulan Ayakan LIPIBungkusan & PangirimanRincian bungkusanRincian bungkusanUsuk standar internasional atanapi kasus kayu.1. salah 20GP bisa muka ngeunaan 12-14 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun 20ton excavator (Width kirang ti 42 inci)2. salah 40HC bisa muka ngeunaan 26-28 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun 20ton excavator;3. salah 20GP bisa muka ngeunaan 8 lembar 1.6m3 ember pikeun 30ton excavator;4. salah 40HC bisa muka ngeunaan 16 lembar 1.6m3 ember pikeun 30ton excavator.
Palabuhanshanghai/ Lianyungang/ QingdaoWaktos prosés :

Kuantitas (Potongan) 1 - 1 2 - 10 11 - 50 > 50
Est.Waktos (dinten) 8 30 55 Pikeun dirundingkeun
图片1
图片2
图片3
图片4

Q1.Naon harga pangalusna anjeun?A: Kami pabrik langsung bakal nawiskeun Anjeun harga kompetisi pangalusna.Q2.Kumaha carana abdi tiasa ngahubungan anjeun?Naha kuring kedah percanten ka anjeun?A: Anjeun tiasa milih jaminan Trade salaku cara pamayaran Anjeun nu bisa ngajaga kauntungan anjeun, kami Alibaba emas anggota toko béntang-tilu.Q3.Naon istilah pembayaran?A: Western union, T / T, jaminan dagang anu ditarima.Q4: Nalika bakal tanggal pangiriman anjeun?A: Biasana 25-30 dinten saatos nampi pamayaran anjeun, sareng kami bakal nyobian pangsaéna pikeun ngeusian sarat anjeun.Urang difokuskeun kapercayaan manajemén "Kualitas kahiji, Reputasi signifikan, dumasar Palanggan".
ALIRAN PRODUKSI

图片5
图片6
图片7
图片8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali