Tentang Kami

Xuzhou Minyan Impor & Ékspor Co., Ltd., lokasina di kota mesin konstruksi kawentar Xuzhou, Cina.nyaéta perusahaan hi-tech swasta ngahijikeun desain, produksi jeung penjualan EXCAVATOR ROCK LIPI, EXCAVATOR EARTHMOVING LIPI, EXCAVATOR SIEVE LIPI, LIPI Huntu, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk urang cocog pikeun sagala jinis model excavator.Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI… Kami henteu kantos lirén ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna dina industri ieu, janten anjeun dipercaya Produsén Ember Excavator.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

Excavator Hidrolik ékspor kami mangrupikeun standar industri pikeun konstruksi, kinerja, kakuatan sareng serbaguna.Ember Excavator kami cocog sareng mesin sareng padamelan sareng nyayogikeun kinerja anu pangsaéna dina aplikasi khusus anjeun.Naha quarry, situs konstruksi atawa landscaping - Ember kami museurkeun kakuatan pinuh sarta kinerja mesin dina tugas di leungeun jeung éfisién ngalengkepan tugas.
A jumlah tremendous panalungtikan sarta eupan balik customer sakuliah dunya terpadu kana unggal desain LIPI.kinerja customer-pleasing nyaeta di jantung unggal model LIPI.A rupa-rupa ember excavator baku sarta husus sadia kalawan solusi pikeun digging, excavating, loading na pagawean.Simkuring gaduh mangtaun-taun warisan ngarancang sareng manufaktur ember excavator di sakuliah dunya.Anjeun tiasa ngandelkeun kualitas asli anu diwangun dina unggal ember.Ember kami dikembangkeun sareng diuji sareng Excavators pikeun nyayogikeun sistem kalayan kinerja sareng reliabilitas anu luar biasa.Made to Last Buckets dirancang sareng diwangun pikeun spésifikasi - ngajamin kualitas sareng daya tahan.baja tempered-kakuatan tinggi nyadiakeun durability tanpa merlukeun kandel, pelat beurat jeung mere umur panjang tur payloads badag.Ember kami gaduh dugi ka 50% langkung umur ngagem upami dibandingkeun pesaing populér.Ember kami nawiskeun distribusi beban optimal dimana aranjeunna dipasang dina mesin.Bentuk Ember dirarancang kalayan ngagem anu optimal, kamampuan beban ningkat, sareng pangropéa pangurang salaku pertimbangan utama.

9767fd997e33e74d0eb5ce3da1f96ab
847f6213e6a77e1d27190c6c7433ce3

Kami utamina ngadamel sagala jinis ember excavator, sapertos ember Mini, ember earthwork, ember batu, ember layar, gandeng gancang, huntu ember sareng suku cadang anu gampang dianggo sareng robek anu cocog pikeun excavator.Urang ogé bisa ngahasilkeun sagala rupa ember excavator béda nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Wilujeng sumping panalungtikan urang bisa ngajamin harga panghandapna jeung kualitas pangluhurna.