Tentang Kami

Xuzhou Minyan Impor & Ékspor Co., Ltd., tempatna di kota mesin konstruksi paling kasohor Xuzhou, Cina. nyaéta perusahaan hi-tech swasta ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan EXCAVATOR ROCK BUCKET, EXCAVATOR EARTHMOVING BUCKET, EXCAVATOR SIEVE BUCKET, BUCKET GET, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala jinis excavator. Kayaning CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI… Kami moal liren ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna di industri ieu, janten anjeun dipercaya Pabrik Ember Excavator. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

Ékspor Hydraulik ékspor kami mangrupikeun standar industri pikeun konstruksi, kinerja, kakuatan sareng kagunaan. Ember Excavator kami cocog sareng mesin kana padamelan sareng nyayogikeun kinerja anu pangsaéna dina aplikasi anu anjeun khususkeun. Naha tambang, situs konstruksi atanapi lansekap - Ember kami museur kakuatan sareng kinerja mesin dina tugas anu parantos dilakukeun sareng épisién ngalengkepan tugasna.
Sajumlah rongkah tina panilitian sareng eupan balik palanggan sadunya dilebetkeun kana unggal desain ember. Kinerja anu pikaresepeun ku konsumén nyaéta inti unggal modél ember. Rupa-rupa émbér excavator standar sareng khusus anu sayogi sareng solusi pikeun ngagali, ngagali, ngamuat sareng ngarengsekeun. Urang parantos mangtaun-taun ngararancang warisan sareng ngamajukeun ember excavator sadunya. Anjeun tiasa ngandelkeun kualitas asli anu diwangun kana unggal émbér. Ember kami dikembangkeun sareng diuji sareng Excavators pikeun nyayogikeun sistem anu kinerja luar biasa sareng reliabilitas. Didamel kana Émbér Tukang didesain sareng diwangun pikeun spésifikasi - ngajamin kualitas sareng daya tahan. Baja tempered anu kuat-kuat nyayogikeun ketahanan tanpa meryogikeun pelat anu kandel, beurat sareng masihan umur anu langkung lami sareng payload anu langkung ageung. Ember kami gaduh dugi ka 50% langkung anggo hirup upami dibandingkeun sareng pesaing populér. Ember kami nawiskeun distribusi beban optimal dimana éta nempel kana mesin. Bentuk Ember didesain ku anggo optimal, ningkat pangabisa, sareng ngirangan pangropéa salaku pertimbangan utami.

9767fd997e33e74d0eb5ce3da1f96ab
847f6213e6a77e1d27190c6c7433ce3

Kami utamina ngadamel sagala jinis émbaran excavator, sapertos LIPI Mini, LIPI bumi, LIPI batu, LIPI layar, Gandeng Gancang, Gigi LIPI sareng Suku cadang anu gampang dipaénkeun sareng robek anu cocog pikeun Ékskavator. Kami ogé tiasa ngahasilkeun sagala jinis émbaran excavator anu béda-béda sesuai sareng kabutuhan anjeun. Sambutan wilujeng sumping urang tiasa ngajamin harga panghandapna kalayan kualitas luhur.