huntu ember excavator

Pedaran pondok:

Gigi LIPI / Huntu Alus 1. Bahan baja Alloy Alus 2. Paké, buktina sareng awét pikeun batu, handapeunna heuras, batu 3. penampilan lemes 4. Konéng, hideung, héjo jsb kanggo pilihan 5. Sagala jinis jinis sareng beurat anu béda pikeun pilihan


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Alat Pakét Ground ngajaga bagian mahal tina émbér anjeun sareng umur anu langkung lami hasilna ngirangan biaya perawatan anjeun. huntu ember excavator ogé maénkeun bagian gedé dina nangtoskeun kumaha mesin anjeun ngalaksanakeun dina aplikasi anu khusus.

Kamampuhan SuplaiKamampuhan Suplai:500000 Ton / Ton per BulanBungkusan & PangirimanRincian bungkusan: Kotak KayuPalabuhan: Qingdao, Lianyungang, ShanghaiWaktos prosés :

Jumlah (Kilogram)

1 - 5000

5001 - 10000

10001 - 20000

> 20000

Est. Waktos (dinten)

10

20

30

Pikeun disawalakeun

Spesifikasi huntu ember: 

Bahan: Baja karbon, Baja campuran, jsb, sapertos T1, T2, T3, T4.
Jinis mesin: Excavator, Wheel Loader, Bulldozer, jsb.
Merek: KABEH merek
Perlakuan panas: Pangubaran sareng panyubaran panerapan
Teu karasa: Huntu: HRC48-52, Nilai pangaruh> = 16J; Adaptor: HRC34-38, Nilai pangaruh> = 25J
Kaayaan damel: kalayan perpanjangan anu hadé sareng kakuatan tarik, janten cocog pisan kanggo seueur kaayaan kerja keras anu béda.

Detil huntu ember:Kami utamina nyayogikeun suku cadang Excavator. Sapertos ember batu gali, ember ayakan gali, gigi ember gali, gali pengali, ujung motong, gandeng gali gali sareng sajabina. Merek urang tiasa nyayogikeun sadayana mérek. Utamana pasar kami nyaéta sadunya, sapertos USA Kanada, Afrika Kidul, Brazil, Chili, Mesir, Sudan, Singapura Wétan Tengah. jeung sajabana khusus dina bagian mesin konstruksi sapertos huntu ember, ripper excavator, ujung motong, gandeng gandeng gancang sareng sajabina. Bahan: Baja karbon, Baja campuran, jsb, sapertos T1, T2, T3, T4. Mesin tipe: Excavator, Loader, Bulldozer, sareng sajabana Merek: sadaya merek Heattreatment: Quenching sareng tempering treatment karasa: Huntu: HRC48-52, Impact nilai> = 16J; Adaptor: HRC34-38, Nilai épék> = 25J Kaayaan damel: kalayan perpanjangan anu hadé sareng kakuatan tarik, janten cocog pisan kanggo seueur kaayaan kerja anu béda-béda.

图片1

Urang tiasa nyayogikeun sapertos rupa-rupa Excavator Ember Teeth:

图片2

Gariswanci Produk1. Téhnologi Pabrik: Casting Precision2. Bahan: Baja Baja3. produk casting kami akurat ngadopsi prosés casting casting lilin baseuh silikat, kontrol otomatis tina perlakuan panas, cet semprot drenched sareng sistem garing otomatisKauntungan1. mangtaun taun pangalaman dina industri mesin insinyur.2. Pasar utama kami: sakabeh Cina, Wétan Tengah, Afrika, Afrika Kidul, Amérika jsb.3. Henteu ngan ukur ngajual produk, tapi ogé tiasa ngarancang sakumaha pamundut pelanggan.4. Kalayan rupa-rupa barang. Konéng, héjo, warna pikeun pilihan.5. Kualitas dijamin ku terampil pagawé, karyawan jujur ​​sareng tim QC.6. Harga pabrik, kualitas alus teuing, jasa propésional.7. Kami tiasa nempatkeun logo sareng merk anjeun nyalira dina produk kalayan jumlah ageung.8. waktos pangiriman pondok: 30 dinten per wadahna 20ft.

Tanya sareng jawab Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?A: Kami pabrik.Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?A: Umumna éta 5-10 dinten upami barangna aya dina saham. atanapi éta 15-20 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun kuantitas.Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.T: Naon istilah pamayaran anjeun?A: Pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun sateuacan kintun.

Taros KamiUpami anjeun ngagaduhan patarosan sanés, punten kersa ngahubungi kami sakumaha dihandap:Wechat: +86 13270253222Situs wéb: www.Tip: Kami tiasa ngadamel anjeun logo sareng mérek nyalira kalayan jumlah ageung.Kapuasan anjeun tujuan utama urang, wilujeng ngahubungi kami.

Detil produk:

图片3

Kami ogé ngahasilkeun:

图片4

Pabrik:

图片5
图片6
图片7
图片8

Barang Pangiriman

图片9
ced88c70ae953340e1370329176e323
f8f5572168427d01a7c3aa17b1b9382
fcfee32c9b5a9889a2eabb82399912f
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali