huntu ember excavator

Katerangan pondok:

Alus Ember Huntu / Waos 1. Alus bahan baja Alloy 2. Maké, buktina jeung awét pikeun batu, teuas handap, batu 3. penampilan lemes 4. Konéng, hideung, héjo jsb keur pilihan 5. Sagala rupa jenis sarta beurat béda pikeun pilihan


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Ground Engaging Tools nangtayungan bagian anu mahal tina ember anjeun sareng umur anu langkung panjang ngirangan biaya perawatan anjeun.huntu ember excavator ogé maénkeun bagian badag dina nangtukeun kumaha ogé mesin Anjeun ngalakukeun dina aplikasi husus.

Kamampuhan suplaiKamampuhan suplai:500000 Ton / Ton per BulanBungkusan & PangirimanRincian bungkusan: Kotak KayuPalabuhan: Qingdao, Lianyungang, ShanghaiWaktos prosés :

Kuantitas (Kilogram)

1 - 5000

5001 - 10000

10001 - 20000

> 20000

Est.Waktos (dinten)

10

20

30

Pikeun dirundingkeun

Spésifikasi huntu ember:

Bahan: Baja karbon, baja Alloy, jsb, sapertos T1, T2, T3, T4.
Jenis mesin: Excavator, Wheel Loader, Bulldozer, jsb.
merek: ALL merek
perlakuan panas: Quenching na tempering perlakuan
Teu karasa: Huntu : HRC48-52 ,Nilai Dampak >=16J ;Adaptor: HRC34-38 ,Nilai Dampak >=25J
Kaayaan gawé: kalawan elongation alus teuing jeung kakuatan tensile, jadi pisan cocog pikeun loba kaayaan kerja teuas béda.

Rincian huntu ember:Urang utamana nyadiakeun suku cadang Excavator.Sapertos ember batu excavator, ember ayakan excavator, huntu ember excavator, ripper excavator, motong edges, excavator quick coupler jeung saterusna.Merek kami tiasa nyayogikeun sadaya merek.Utamana pasar urang téh sakuliah dunya, kayaning AS Kanada, Afrika Kidul, Brazil, Chili, Mesir, Sudan, Singapura Wétan Tengah.jsb specializing di bagian mesin konstruksi kayaning ember huntu, excavator ripper, motong edges, excavator quick coupler jeung saterusna.Bahan: baja Karbon, baja alloy, jsb, kayaning T1, T2, T3, T4.Machine tipe: Excavator, Loader, Bulldozer, jsb Merk: sagala merek Heattreatment: Quenching na tempering perlakuan Teu karasa: Huntu: HRC48-52 , Dampak peunteun >=16J ;Adapters: HRC34-38 ,Nilai Dampak >=25J Kaayaan gawé: kalawan elongation alus teuing jeung kakuatan tensile, jadi cocog pisan pikeun loba kaayaan kerja teuas béda.

图片1

Urang tiasa nyayogikeun rupa-rupa Excavator Bucket Teeth:

图片2

Jalur Produk1. Téhnologi pabrik: Precision Casting2. Bahan: Galunggung Steel3. produk casting precision kami ngadopsi natrium silikat prosés casting lilin baseuh, kontrol otomatis perlakuan panas, cet semprot drenched sarta sistem drying otomatisKauntungannana1.Many taun pangalaman dina industri mesin insinyur.2.Our pasar utama: sakabeh Cina, Wétan Tengah, Afrika, Afrika Kidul, Amérika jsb.3.Not ngan ngajual produk, tapi ogé bisa ngarancang salaku pamundut customer urang.4. Kalawan rupa-rupa barang.Konéng, héjo, warna pikeun pilihan.5. Kualitas dijamin ku terampilpagawe, pagawe jujur ​​tur tim QC.6. Harga pabrik, kualitas alus teuing, jasa profésional.7. Urang bisa nempatkeun logo sorangan jeung brand dina produk kalawan jumlah badag.waktos pangiriman 8.Short: 30 poé per wadahna 20ft.

Nanya jeung ngajawabQ: Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?A: Kami pabrik.Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?A: Umumna éta 5-10 poé lamun barang aya di stock.atawa éta 15-20 poé lamun barang teu di stock, éta nurutkeun kuantitas.Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?éta gratis atanapi tambahan?A: Sumuhun, urang bisa nawiskeun sampel pikeun muatan bébas tapi teu mayar biaya angkutan barang.Q: Naon istilah pembayaran anjeun?A: pamayaran <= 1000USD, 100% sateuacanna.Pamayaran> = 1000USD, 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan sateuacan kiriman.

Taros KamiUpami anjeun gaduh patarosan anu sanés, mangga ngahubungi kami sapertos di handap ieu:Wechat: +86 13270253222Situs Web: www.Tip: Urang tiasa ngadamel logo sareng merek anjeun nyalira kalayan jumlah ageung.kapuasan anjeun tujuan pamungkas urang, wilujeng sumping ngahubungan kami.

Rincian produk:

图片3

Urang ogé ngahasilkeun:

图片4

Pabrikan:

图片5
图片6
图片7
图片8

Barang Pangiriman

图片9
ced88c70ae953340e1370329176e323
f8f5572168427d01a7c3aa17b1b9382
fcfee32c9b5a9889a2eabb82399912f
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali