Huntu és excavator

  • excavator bucket tooth

    huntu ember excavator

    Gigi LIPI / Huntu Alus 1. Bahan baja Alloy Alus 2. Paké, buktina sareng awét pikeun batu, handapeunna heuras, batu 3. penampilan lemes 4. Konéng, hideung, héjo jsb kanggo pilihan 5. Sagala jinis jinis sareng beurat anu béda pikeun pilihan