Huntu ember excavator

  • excavator bucket tooth

    huntu ember excavator

    Alus Ember Huntu / Waos 1. Alus bahan baja Alloy 2. Maké, buktina jeung awét pikeun batu, teuas handap, batu 3. penampilan lemes 4. Konéng, hideung, héjo jsb keur pilihan 5. Sagala rupa jenis sarta beurat béda pikeun pilihan