Ember excavator

  • Excavator strengthen earthwork bucket 20CM wide

    Excavator nguatkeun ember earthwork 20CM rubak

    Katerangan produk: Excavator nguatkeun ember earthwork ngabogaan kandel handap jeung samping maké pelat, ngaronjatkeun daya tahan maké jeung boga waktu layanan leuwih panjang batan excavator earthmoving LIPI.Ieu mangrupikeun gaya ember excavator anu pang populerna.Pilihan "garis tengah" anu saé, atanapi titik awal, nalika kaayaan aplikasi henteu dipikanyaho.Pikeun rupa-rupa dampak sareng kaayaan abrasion kalebet campuran kokotor, liat sareng batu.Conto: Kaayaan ngali dimana Penet...
  • Excavator earthmoving bucket 20 CM wide

    Ember earthmoving Excavator rubak 20 CM

    Katerangan produk: Pikeun ngali di dampak low, bahan abrasion handap kayaning kokotor, loam, sarta komposisi campuran kokotor jeung gravel rupa.Conto: Kaayaan penggalian dimana umur tip Tugas Umum ngaleuwihan 800 jam.Biasana Ember Tugas Umum anu langkung ageung mangrupikeun ukuran anu paling populér, sareng dianggo ku pamekar situs pikeun ngagali masal dina aplikasi abrasion anu rendah.Struktur anu langkung hampang ngirangan waktos beban sareng ningkatkeun beurat anu tiasa diangkat.Ukuran standar...
  • Excavator Rock Bucket 80 CM wide

    Excavator Rock Ember 80 CM lega

    pedaran produk: Excavator batu LIPI adapts thicken plat, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun piring hansip samping, install samping hansip plat, kakuatan tinggi LIPI wadah huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel, granit jeung pertambangan bijih handapeun kasar. operasi loading.Conto: Kaayaan ngali dimana umur ujungna berkisar antara 200 dugi ka 400 jam nganggo tip Penetration Plus.Pelat maké handap kira-kira 50% leuwih kandel batan Ember Tugas Heavy.Pelat maké sisi...
  • excavator bucket sieve  50CM

    saringan ember excavator 50CM

    Fitur Produk: Portshanghai / Lianyungang / QingdaoLead Time: Excavator Bucket Series—–Spesifikasi Bahan Tipe Tangguh, Dipercanten sareng Awét Merek anu cocog Ember Standar Kakuatan Luhur pelat baja anu tiasa dianggo, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur jeung-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun ember kualitas luhur Cina a ...
  • KOBELC 10-20 Ton bucket EXCAVATOR skeleton bucket

    KOBELC 10-20 Ton LIPI EXCAVATOR rorongkong LIPI

    Runtuyan Ember Excavator—–Spésifikasi Bahan Tipe Tangguh, Bisa Dipercaya sareng Awét Merk Cocogkeun Ember Standar Pelat baja anu tiasa dianggo kalayan kakuatan tinggi, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur sarta-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun adaptor LIPI kualitas luhur Cina.Ngabantosan anjeun ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.KOMASTU...
  • CAT301.7 CR EXCAVATOR SKELETON BUCKET

    CAT301.7 CR EXCAVATOR SELETON LIPI

    Runtuyan Ember Excavator—–Spésifikasi Bahan Tipe Tangguh, Bisa Dipercaya sareng Awét Merk Cocogkeun Ember Standar Pelat baja anu tiasa dianggo kalayan kakuatan tinggi, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur sarta-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun adaptor LIPI kualitas luhur Cina.Ngabantosan anjeun ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.KOMASTU...
  • MONDE Skeleton bucket for PC200 EXCAVATOR BUCKET

    MONDE Skeleton LIPI pikeun PC200 EXCAVATOR LIPI

    Runtuyan Ember Excavator—–Spésifikasi Bahan Tipe Tangguh, Bisa Dipercaya sareng Awét Merk Cocogkeun Ember Standar Pelat baja anu tiasa dianggo kalayan kakuatan tinggi, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur sarta-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun adaptor LIPI kualitas luhur Cina.Ngabantosan anjeun ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.KOMASTU...
  • Competitive price  CAT340 EXCAVATOR rock skeleton bucket
  • excavator ripper

    excavator ripper

    Kuat.awét sarta efisien, éta mindeng dipaké pikeun loosen ember batu.Ripper tugas beurat anu saé gaduh kamampuan nyéépkeun anu saé sareng éta mangrupikeun kantétan penting pikeun ngaleungitkeun halangan tina taneuh, kalebet batu, akar sareng seueur halangan anu sanés.
  • excavator sieve bucket

    ember ayakan excavator

    lalawanan maké alus, lifte layanan lila, struktur basajan tur pangropéa merenah.
  • excavator earthmoving bucket

    ember earthmoving excavator

    Ieu adopts kualitas luhur baja struktural kakuatan tinggi na kualitas luhur LIPI korsi huntu, nu ngaheéat waktos operasi sarta boga efisiensi tinggi.
  • excavator rock bucket

    ember batu excavator

    Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung kuat sareng dipercaya.Ember batu excavator nyaluyukeun pelat thicken, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun pelat hansip samping, masang plat hansip samping, kakuatan tinggi LIPI wadah huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel,
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2