LIPI excavator

  • excavator earthmoving bucket

    balatim bumi excavator

    Éta nganut baja struktural kakuatan kualitas luhur sareng korsi huntu ember kualitas luhur, anu ngaheéat waktos operasi sareng ngagaduhan efisiensi tinggi.
  • excavator rock bucket

    ember batu excavator

    Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung mantep sareng dipercaya. LIPI batu excavator adaptasi pelat kentel, handapeun tambihan pelat panguat, tambihan pelat samping, pasang pelindung samping, wadah huntu ember kakuatan tinggi, cocog pikeun acara pakean tinggi, sapertos kerikil,
  • excavator sieve bucket

    ember ayakan excavator

    Résistansi maké anu saé, lifte panjang, struktur saderhana sareng pangropéa anu merenah.
  • excavator ripper

    tukang ngagali

    Kuat. awét sareng éfisién, éta sering dianggo pikeun ngaleupaskeun ember batu. ripper beurat-tugas alus teuing boga kamampuan ripping hébat sarta éta mangrupakeun kantétan penting pikeun nyoplokkeun halangan tina taneuh, kaasup batu, akar sareng seueur halangan séjén
  • excavator strengthen earthwork bucket

    excavator nguatkeun LIPI bumi

    Kauntungannana Produk Kami 1) Standar nasional 2) Bahan kualitas luhur 3) Inténsitas tinggi, 4) Kakuatan ageung, 5) Umur panjang sareng kapasitas bantalan anu kuat, 6) Lulus monitor departemén anu berwibawa nasional. 8) Ngagaduhan kapercayaan pelanggan lami.
  • Mini bucket small scoop 40 wide

    Mini ember scoop leutik 40 lega

    Éta ngagaduhan ciri kompak, fleksibel, seueur fungsi sareng épisiénsi tinggi, sareng kinerja, noise sareng émisi naék kana standar tingkat.
  • Mini bucket small scoop 70 wide

    Mini ember scoop leutik 70 lega

    Operasi cahaya, alat operasi anu merenah, saluyu sareng generasi anyar lingkungan kerja ergonomis.