Excavator earthmoving LIPI

  • Excavator earthmoving bucket 20 CM wide

    Ember earthmoving Excavator rubak 20 CM

    Katerangan produk: Pikeun ngali di dampak low, bahan abrasion handap kayaning kokotor, loam, sarta komposisi campuran kokotor jeung gravel rupa.Conto: Kaayaan penggalian dimana umur tip Tugas Umum ngaleuwihan 800 jam.Biasana Ember Tugas Umum anu langkung ageung mangrupikeun ukuran anu paling populér, sareng dianggo ku pamekar situs pikeun ngagali masal dina aplikasi abrasion anu rendah.Struktur anu langkung hampang ngirangan waktos beban sareng ningkatkeun beurat anu tiasa diangkat.Ukuran standar...
  • excavator earthmoving bucket

    ember earthmoving excavator

    Ieu adopts kualitas luhur baja struktural kakuatan tinggi na kualitas luhur LIPI korsi huntu, nu ngaheéat waktos operasi sarta boga efisiensi tinggi.
  • Mini bucket small scoop 40 wide

    Mini LIPI scoop leutik 40 rubak

    Cai mibanda ciri kompak, fléksibel, multi-fungsi jeung efisiensi tinggi, sarta kinerja na, noise jeung émisi minuhan tingkat baku.