gandeng gancang excavator

Katerangan pondok:

Naha anjeun bosen ngarobih kantétan ku leungeun anjeun?Gandeng Gancang Hidraulik mangrupikeun jinis panyambung pikeun nyambungkeun penggali sareng rupa-rupa kantétan.efisiensi tinggi jeung genah.Ngahemat waktos anjeun sarta earn leuwih duit.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Gandeng Gancang Excavator ngajadikeun kantétan Alat Gawé excavator tiasa ditukeurkeun, ku kituna armada mesin tiasa ngabagi inventaris alat anu umum.Gancang Gancang ngagampangkeun hiji lalaki pikeun ngalihkeun alat, sareng hiji mesin ngalih tina tugas ka tugas.Gancang Couplers ngaronjatkeun versatility mesin urang dina situs pakasaban.

Perusahaan parantos dikembangkeun pikeun nyumponan standar luhur pasar ayeuna.Paménta pikeun daya tahan anu luhur sareng biaya pangropéa anu murah dina alat hidrolik digabungkeun dina total desain gandeng gancang urang.Fitur utama quick coupler hidrolik:1.12 bulan jaminan kualitas, 6 bulan ngagantian bébas;2.Q345B bahan awak jeung klep solenoid AS-dijieun;3.Original Jerman-dijieun anjing laut minyak jeung sendi;4.Original Jepang switch;5.All suku cadang siap pikeun instalasi (pin, pipa, klep solenoid, switch, kawat abah, manual, kit, bolts jeung kacang jsb).

Bungkusan & PangirimanNgajual Unit: item TunggalUkuran pakét tunggal: 50X50X50 cmBeurat kotor tunggal: 40.000 kgWaktos prosés :

Kuantitas (Sét) 1 - 1 > 1
Est.Waktos (dinten) 15 Pikeun dirundingkeun

*Bahan: Q345B* Kakuatan: Hidrolik* Operasi: Pindah Interior Cab* Jaminan kaamanan: silinder hidrolik sareng klep cek hiji arah.Nalika sirkuit minyak sareng sirkuit rusak, hitch gancang hidrolik tiasa terus jalan.* Perlindungan aci pin: Unggal mesin dilengkepan pin a.Nalika silinder hidrolik ruksak, mesin tiasa tetep aman.* Ngonci anu gampang, gancang sareng aman tina kabin supir kalayan ngan ukur hiji tombol* Kahirupan jasa panjang tina sistem quickcoupler ku adjustment otomatis dina adaptor* Salawasna aman nyekel posisi konci ngaliwatan pressurization konstanta sarta klep kaamanan terpadu on silinder hidrolik* Kaamanan fungsional anu luhur kusabab mékanisme konci / hidrolik anu disegel

图片1
图片2

1. Sedeng jeung baja tensile tinggi dipaké sakuliah awak coupler sahingga pisan mantap tanpa nambahkeun beurat nu teu dihoyongkeun.2. Kalawan sudut Dengdekkeun ± 45 °3. bahan kualitas luhur (Q345b) nyadiakeun kateguhan baja tinggi na lalawanan abrasive alus.4. Compact dina rarancang, ampir pangropéa bébas, Sistim kontrol listrik dipasang di taksi, gampang pikeun operasi.5. Paké alat kaamanan tina klep kontrol hidrolik pikeun mastikeun kasalametan.6. Bisa ngarobah asesoris tanpa disassembling pin na as7. High Standar komponén jeung bagian nembongkeun handap:Excavator gancang coupler Rincian Produk

图片3
图片4

Bungkusan sareng Pengiriman1.Stretch Film Jero, Luar Dupi Ékspor Case Kayu Atawa Salaku Request Customer urang.2.Delivery Time: Pengiriman barang Dina 7 Days Saatos Mayar, kuantitas badag bakal dikonfirmasi.

Jasa KamiLayanan Pra-Penjualan:a: Desain jeung pabrik produk nurutkeun sarat husus klien.c: Ngalatih tanaga téknis pikeun klien.Jasa salila jualan:a: Pitulung klien pikeun manggihan forwarders angkutan barang lumrahsateuacan pangiriman.b: Ngabantosan klien pikeun ngagambar rencana ngarengsekeun.jasa purna jual:a: Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi.b: Pasang sareng debug peralatan.c: Ngalatih operator jalur kahiji.d: Pariksa parabot.e: Nyokot inisiatif pikeun ngaleungitkeun troubles langsung.f: Nyadiakeun bursa teknis.
Naha anjeun kedah milih kami?

图片5
图片6

Ngaran: Gandeng gancang hidrolik pikeun Excavator pikeun dijualMerk: MINYANWarna: BeureumKaayaan: 100% AnyarBahan: Q345Tipe: Hidrolik Gancang GancangGaransi: 12 bulanSertifikasi: ISO 9001:2008Pangiriman: Laut sareng UdaraOEM: Sadia

Parameter QC-10 QC-40 QC-60 QC-120 QC-180 QC-250 QC-260 QC-300 QC-400
Pamawa (ton) 1-4 4-6 6-8 12-16 18-25 25-26 26-30 30-40 40-90
Gemblengna Panjang(C) (mm) 300-450 520-542 581-610 760 920-955 950-1000 965-1100 1005-1150 1250-1400
Gemblengna Width(B (mm) 150-250 260-266 265-283 351-454 450-483 445-493 543-572 602-666 650-760
Gemblengna Jangkungna(G) (mm) 225-270 312 318 400 512 512-540 585 560-615 685-780
Lebar leungeun(A) (mm) 82-180 155-172 181-205 230-317 290-345 300-350 345-425 380-480 420-520
Jarak Pin(D) (mm) 95-220 220-275 290-350 350-400 430-480 450-505 485-530 520-630 620-750
Diaméterna Pin(mm) 20-45 40-45 45-55 50-70 70-90 90 90-100 100-110 100-140
Pin Jangkungna(mm) 170-190 200-210 205-220 240-255 420-510 450-530 460-560 500-650 400-500
Beurat (kg) 30-40 50-75 80-110 170-210 350-390 370-410 410-520 550-750 700-1000
Kit hidrolik kaasup tube, pin, klep solenoid, switch, bolts jeung kacang set pinuh siap pikeun instalasi
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali