gandeng gancang excavator

Pedaran pondok:

Naha anjeun capé ngarobih kantétan ku panangan anjeun? Hidrolik Gancang Coupler mangrupikeun jinis konektor pikeun nyambungkeun excavator sareng jinis-jinis kantétan anu béda. Efisiensi tinggi na genah. Ngahémat waktos anjeun sareng kéngingkeun langkung seueur artos.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Excavator Quick Couplers ngajantenkeun lampiran Alat Gawé excavator ditukeurkeun, janten armada mesin tiasa ngabagi inventaris alat anu umum. Gancang Couplers ngagampangkeun pikeun hiji lalaki ngaganti alat, sareng hiji mesin tiasa ngalih tina tugas kana tugas. Gancang Couplers ningkatkeun kagunaan mesin dina situs padamelan.

Perusahaan parantos dikembangkeun pikeun patepang sareng standar luhur pasar ayeuna. Paménta pikeun daya tahan tinggi sareng biaya perawatan murah dina alat-alat hidrolik digabungkeun dina desain total kopling gancang kami.Fitur utama gandeng gancang hidrolik:Garansi kualitas 1,12 bulan, gaganti gratis 6 bulan;Bahan awak 2.Q345B kalayan klep solenoid buatan Amérika Serikat;3. Segel minyak asli Jérman sareng sendi;4. Asli Jepang saklar;5. Sadayana suku cadang siap dipasang (pin, pipa, klep solenoid, saklar, sabuk kawat, manual, kit, bolts sareng kacang sareng sajabana).

Bungkusan & PangirimanUnit Ngajual: Item tunggalUkuran rangkep tunggal: 50X50X50 cmBeurat kotor tunggal: 40.000 kgWaktos prosés :

Kuantitas (Sét) 1 - 1 > 1
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun

* Bahan: Q345B * Kakuatan: Hidrolik * Operasi: Cab Interior Switch * Jaminan kaamanan: silinder hidrolik sareng klep cek hiji arah. Nalika sirkuit minyak sareng sirkuit rusak, kendang gancang hidrolik tiasa neraskeun jalan. * Perlindungan aci pin: Unggal mesin dilengkepan pin. Nalika silinder hidrolik rusak, mesin tiasa tetep aman.* Konci anu merenah, gancang sareng aman tina taksi supir saatos disentuh tombol* Umur jasa anu panjang tina sistem quickcoupler ku penyesuaian otomatis dina adaptor* Posisi nyepeng konci anu salawasna aman ngalangkungan tekenan konstan sareng klep kasalametan terpadu dina silinder hidrolik* Kaamanan fungsi tinggi kusabab mékanisme ngonci / hidrolik

图片1
图片2

1. Baja sedeng sareng tarik tinggi dianggo sapanjang awak gandeng sahingga mantap pisan tanpa nambihan beurat anu teu dipikahoyong.2. Kalayan sudut Dengdekkeun ± 45 °3. Bahan kualitas luhur (Q345b) nyayogikeun kateguhan waja anu luhur sareng résistansi abrasif anu saé.4. Compact dina desain, ampir gratis perawatan, Sistem kontrol listrik dipasang dina taksi, gampang dioperasikeun.5. Anggo alat kaamanan klep kontrol hidrolik pikeun mastikeun kasalametan.6. Tiasa ngarobih aksésorisna tanpa ngabongkar pin sareng poros7. komponén sareng bagian Standar Tinggi nunjukkeun di handap ieu:Excavator gancang gandeng Rincian Produk

图片3
图片4

Pakét sareng Pengiriman1. Pilem Saring Di jero, Diluar Ékspor Kasus Kayu Atanapi Paménta Palanggan. 2. Waktu Pangiriman: Pengiriman dina 7 dinten saatos Pamayaran, jumlah ageung bakal dikonfirmasi. 

Service kamiJasa Pra-Penjualan:a: Rancang sareng ngadamel produk numutkeun kabutuhan khusus klien.c: Ngalatih tanaga téknis pikeun klien.Jasa nalika dijual:a: Ngabantosan klien pikeun milarian panerus angkutan barang anu wajarpayun pangiriman.b: Ngabantosan klien ngagambar rencana ngarengsekeun.Layanan Saatos-Penjualan:a: Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi.b: Masang sareng alat debug.c: Ngalatih operator anu mimiti-lin.d: Pariksa peralatan.e: Candak inisiatif pikeun ngaleungitkeun masalahna langsung.f: Nyayogikeun tukeur téknis.
Naha anjeun kedah milih kami?

图片5
图片6

Nami: Kopling gancang hidrolik pikeun Excavator kanggo dijualMerk: MINYANWarna: BeureumKaayaan: 100% AnyarBahan: Q345Jenis: Coupler Gancang HidrolikGaransi: 12 bulanSertifikasi: ISO 9001: 2008Pangiriman: Laut sareng UdaraOEM: Sadia

Parameter QC-10 QC-40 QC-60 QC-120 QC-180 QC-250 QC-260 QC-300 QC-400
Pangangkut (ton) 1-4 4-6 6-8 12-16 18-25 25-26 26-30 30-40 40-90
Gancangna Panjang   (C) (mm) 300-450 520-542 581-610 760 920-955 950-1000 965-1100 1005-1150 1250-1400
Sakabeh Lebar   (B (mm) 150-250 260-266 265-283 351-454 450-483 445-493 543-572 602-666 650-760
Sakabehna Heigth   (G) (mm) 225-270 312 318 400 512 512-540 585 560-615 685-780
Lebar Lengan   (A) (mm) 82-180 155-172 181-205 230-317 290-345 300-350 345-425 380-480 420-520
Pin Jarak   (D) (mm) 95-220 220-275 290-350 350-400 430-480 450-505 485-530 520-630 620-750
Pin Diaméterna   (mm) 20-45 40-45 45-55 50-70 70-90 90 90-100 100-110 100-140
Pin Jangkungna   (mm) 170-190 200-210 205-220 240-255 420-510 450-530 460-560 500-650 400-500
Beurat (kg) 30-40 50-75 80-110 170-210 350-390 370-410 410-520 550-750 700-1000
Kit hidrolik  kaasup tabung, pin, klep solenoid, saklar, baud sareng kacang lengkep siap dipasang
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali