Gandeng gancang Excavator

  • excavator quick coupler

    gandeng gancang excavator

    Naha anjeun capé ngarobih kantétan ku panangan anjeun? Hidrolik Gancang Coupler mangrupikeun jinis konektor pikeun nyambungkeun excavator sareng jinis-jinis kantétan anu béda. Efisiensi tinggi na genah. Ngahémat waktos anjeun sareng kéngingkeun langkung seueur artos.