Excavator ripper

  • excavator ripper

    excavator ripper

    Kuat.awét sarta efisien, éta mindeng dipaké pikeun loosen ember batu.Ripper tugas beurat anu saé gaduh kamampuan nyéépkeun anu saé sareng éta mangrupikeun kantétan penting pikeun ngaleungitkeun halangan tina taneuh, kalebet batu, akar sareng seueur halangan anu sanés.