Tukang ngaliuk Excavator

  • excavator ripper

    tukang ngagali

    Kuat. awét sareng éfisién, éta sering dianggo pikeun ngaleupaskeun ember batu. ripper beurat-tugas alus teuing boga kamampuan ripping hébat sarta éta mangrupakeun kantétan penting pikeun nyoplokkeun halangan tina taneuh, kaasup batu, akar sareng seueur halangan séjén