Ember batu excavator

  • Excavator Rock Bucket 80 CM wide

    Excavator Rock Ember 80 CM rubak

    pedaran produk: Excavator batu LIPI adapts thicken plat, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun pelat hansip samping, masang plat hansip samping, kakuatan tinggi LIPI wadah huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel, granit jeung pertambangan bijih handapeun kasar. operasi loading.Conto: Kaayaan ngali dimana umur ujungna berkisar antara 200 dugi ka 400 jam nganggo tip Penetration Plus.Pelat maké handap kira-kira 50% leuwih kandel batan Ember Tugas Heavy.Pelat maké sisi...
  • excavator rock bucket

    ember batu excavator

    Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung kuat sareng dipercaya.Ember batu excavator nyaluyukeun pelat thicken, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun pelat hansip samping, masang plat hansip samping, kakuatan tinggi LIPI wadah huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel,