LIPI batu excavator

  • excavator rock bucket

    ember batu excavator

    Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung mantep sareng dipercaya. LIPI batu excavator adaptasi pelat kentel, handapeun tambihan pelat panguat, tambihan pelat samping, pasang pelindung samping, wadah huntu ember kakuatan tinggi, cocog pikeun acara pakean tinggi, sapertos kerikil,