Excavator nguatkeun ember earthwork

  • Excavator strengthen earthwork bucket 20CM wide

    Excavator nguatkeun ember earthwork 20CM rubak

    Katerangan produk: Excavator nguatkeun ember earthwork ngabogaan kandel handap jeung samping maké pelat, ngaronjatkeun daya tahan maké jeung boga waktu layanan leuwih panjang batan excavator earthmoving LIPI.Ieu mangrupikeun gaya ember excavator anu pang populerna.Pilihan "garis tengah" anu saé, atanapi titik awal, nalika kaayaan aplikasi henteu dipikanyaho.Pikeun rupa-rupa dampak sareng kaayaan abrasion kalebet campuran kokotor, liat sareng batu.Conto: Kaayaan ngali dimana Penet...
  • excavator strengthen earthwork bucket

    excavator nguatkeun ember earthwork

    Kauntungannana Produk Kami 1) Standar Nasional 2) Bahan kualitas High 3) High-inténsitas, 4) Big rigidity, 5) Long hirup jeung kapasitas bearing kuat, 6) Lulus monitor departemén otoritas nasional urang.8) Kéngingkeun kapercayaan palanggan anu lami.