Mini LIPI scoop leutik 40 rubak

Katerangan pondok:

Cai mibanda ciri kompak, fléksibel, multi-fungsi jeung efisiensi tinggi, sarta kinerja na, noise jeung émisi minuhan tingkat baku.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

400MM rubak dilarapkeun ka model excavator

Excavator modél

Komatsu: PC40/PC50/PC55/PC56/PC60/PC70/PC75/PC78/PC90PC100 / PC110 / PC120 / PC130
Hitachi: EX40/EX50/EX55/EX60/EX70/EX75EX100 / EX120
Hileud: E305/E305.5/E306/E307/E308E311 / E312 / E313
Kobelco: SK55/SK60/SK75SK100/SK120/SK130/SK140
Daewoo: DH55/DH60/DH75/DH80DH130/DH150
Sany: SY55/SY60/SY65/SY75SY115 / SY135 / SY155
Hyundai: R55/R60/R80R110 / R130 / R150
Sumitomo: SH55/SH60/SH70/SH75/SH80SH100/SH120/SH128/SH130/SH135/SH145
Volvo: EC40 / EC55 / EC60 / EC80EC120/EC140
Liugong:CLG904/CLG906/CLG907/CLG908CLG915/CLG150
Yuchai: YC38/YC45/YC55/YC60/YC65/YC80/YC85YC135
SDLG: SDLG60/SDLG65/SDLG85/SDLG90SDLG120 / SDLG130 / SDLG135 / SDLG150
XCMG: XE60/XE65/XE75/XE80/XE100XE135/XE150
Kubota: U50/U55/U60/U135/U151/U161/U155/U163/U165U183/U185
Lonking: Lonking 60 / Lonking 75 / Lonking 85Leumpang 150
Kuat: GC60/GC78/GC88
Sunward Intelligent: Sunward 50/ Sunward 55 Sunward 60/ Sunward 65/ Sunward 70/ Sunward 80
XGMA: XGMA 60/ XGMA 65/ XGMA 80 XGMA 808/ XGMA 908
XCG 60/JCM805/JCM906/JCM907/dunya 60/dunya 65/dunya 85

Catetan: kecap beureum milik 100 model mesin runtuyan, jero LIPI jeung jangkungna béda ti handap model mesin 10ton.

Bungkusan angkutan

Ember Minyan ngagaduhan tim profésional pikeun ngabungkus sareng ngamuat ember kana wadahna.
Urang terang watesan beurat pikeun nagara, urang terang kumaha ngahemat rohangan pikeun ngamuat langkung seueur produk dina wadah pikeun ngahémat angkutan laut pelanggan.
Sareng kami nganggo pilem plastik pikeun ngajagi ember tina hujan sareng berdebu pikeun kiriman LCL.Pasang katun di antara ember pikeun ngajaga lukisan.Anggo sabuk anu kuat pikeun nyepetkeun ember dina palet pikeun ngahindarkeun ember oyag sareng ragrag nalika pengiriman.

30e1c23ec696a342423a05e3354155a
13a6020854ec1488d92998efc742f12
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali