Mini ember scoop leutik 40 lega

Pedaran pondok:

Éta ngagaduhan ciri kompak, fleksibel, seueur fungsi sareng épisiénsi tinggi, sareng kinerja, noise sareng émisi naék kana standar tingkat.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

400MM lébar dilarapkeun ka modél excavator

Excavator modél

Komatsu : PC40 / PC50 / PC55 / PC56 / PC60 / PC70 / PC75 / PC78 / PC90PC100 / PC110 / PC120 / PC130
Hitachi : EX40 / EX50 / EX55 / EX60 / EX70 / EX75EX100 / EX120
Hileud : E305 / E305.5 / E306 / E307 / E308E311 / E312 / E313
Kobelco : SK55 / SK60 / SK75SK100 / SK120 / SK130 / SK140
Daewoo : DH55 / DH60 / DH75 / DH80DH130 / DH150
Sany : SY55 / SY60 / SY65 / SY75SY115 / SY135 / SY155
Hyundai : R55 / R60 / R80R110 / R130 / R150
Sumitomo : SH55 / SH60 / SH70 / SH75 / SH80SH100 / SH120 / SH128 / SH130 / SH135 / SH145
Volvo : EC40 / EC55 / EC60 / EC80EC120 / EC140
Liugong : CLG904 / CLG906 / CLG907 / CLG908CLG915 / CLG150
Yuchai : YC38 / YC45 / YC55 / YC60 / YC65 / YC80 / YC85YC135
SDLG : SDLG60 / SDLG65 / SDLG85 / SDLG90SDLG120 / SDLG130 / SDLG135 / SDLG150
XCMG : XE60 / XE65 / XE75 / XE80 / XE100XE135 / XE150
Kubota : U50 / U55 / U60 / U135 / U151 / U161 / U155 / U163 / U165U183 / U185
Lonking : Lonking 60 / Lonking 75 / Lonking 85Lonking 150
Kuat: GC60 / GC78 / GC88
Sunward calakan : Sunward 50 / Sunward 55 Sunward 60 / Sunward 65 / Sunward 70 / Sunward 80
XGMA : XGMA 60 / XGMA 65 / XGMA 80 XGMA 808 / XGMA 908
XCG 60 / JCM805 / JCM906 / JCM907 / dunya 60 / dunya 65 / dunya 85

Catatan: kecap beureum kagolong kana 100 mesin modél séri, jero émbér sareng jangkungna bénten tina modél mesin handap 10ton. 

Bungkus angkot

Minyan Ember ngagaduhan tim propésional pikeun ngarangkep sareng ngamuat ember kana wadah.
Kami terang watesan beurat pikeun nagara, kami terang kumaha ngahémat rohangan pikeun ngamuat langkung seueur produk dina wadah pikeun ngahémat angkutan laut konsumén.
Sareng kami nganggo pilem plastik pikeun ngajagi ember tina hujan sareng berdebu pikeun pangiriman LCL. Pasang kapas di antara émbér pikeun ngajagaan lukisanana. Anggo sabuk anu kuat pikeun nyepetkeun ember dina palet pikeun nyingkahan ember anu oyag sareng murag nalika ngirim.

30e1c23ec696a342423a05e3354155a
13a6020854ec1488d92998efc742f12
badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali