Warta

  • Our excavator buckets—Guarantee the quality and durability
    Pos waktos: Okt-10-2020

    XUZHOU MINYAN IMPOR & EKSPOR CO., LTD. perenahna di kota mesin konstruksi Xuzhou anu kawéntar, Cina. Salaku mesin ékspor profesional sareng alat éksportir suku cadang, Minyan gaduh sababaraha taun pangalaman pamasaran pikeun mesin konstruksi di Cina, urang gaduh pangalaman anu réa sareng reso ...Maca deui »

  • What are the classification and functions of buckets
    Pos waktos: Jun-03-2019

    Excavator damel dina sababaraha waktos anu béda sareng bakal milih aksésoris pakakas anu béda, asesoris umum sapertos ember, breaker, riper, clamp hidrolik sareng sajabina. Ngan ku milih asesoris anu pas, urang tiasa kéngingkeun kamampuan kerja gancang sareng mujarab pikeun ...Maca deui »

  • What are the material composition and uses of the bucket
    Pos waktos: Jun-03-2019

    Émbér ngarujuk kana anggota bentuk émbér anu dianggo pikeun ngali bahan leupas sapertos taneuh, pasir konéng, batu sareng limbah konstruksi. Éta diwangun tina piring handapeun, piring témbok, piring ceuli, piring ceuli, piring waos, piring samping, sareng huntu ember. Mangrupikeun salah sahiji alat anu dianggo ...Maca deui »