Naon komposisi bahan sareng kagunaan ember

Émbér ngarujuk kana anggota bentuk émbér anu dianggo pikeun ngali bahan leupas sapertos taneuh, pasir konéng, batu sareng limbah konstruksi. Éta diwangun tina piring handapeun, piring témbok, piring ceuli, piring ceuli, piring waos, piring samping, sareng huntu ember. Mangrupikeun salah sahiji alat anu dianggo anu sering dipasang dina penggalian pikeun penggalian. Bahan-bahan emék ngagali Congqin tiasa dibagi kana émbér lombang, émbér layar, ember bumi, émbér batu sareng ember tambang.
Ember excavator dibagi kana ember standar, ember bertulang, sareng ember tambang numutkeun sipat bahan struktural.
Bahan ember standar didamel tina kualitas luhur domestik kakuatan-kakuatan tinggi strukturna Q345B. Karakteristik ember standar: daérah sungut ember langkung ageung, sareng ngagaduhan permukaan susun anu langkung ageung, janten ngagaduhan faktor eusian langkung luhur; éta ngahémat waktos damel sareng éfisién. Cocog sareng lingkungan damel anu hampang sapertos penggalian liat umum sareng muat pasir, taneuh sareng kerikil.

200系列一方土方斗 1
200系列一方土方斗 2

LIPI bertulang didamel sareng dikuatkeun ku bahan-bahan waja tahan-kakuatan tinggi pikeun setrés tinggi sareng bagian rentan dina dasar ember standar; bagian anu rentan tina pelat korsi waos sareng pelat sabeulah samping didamel tina bahan baku tahan dominan kualitas luhur domestik Steel NM360, pelat kentel, umur jasa anu berkepanjangan. Wariskeun sadaya kaunggulan émbér standar sareng tingkatkeun kakuatan sareng tahan résistansi. Lingkungan anu berlaku nyaéta operasi tugas beurat sapertos penggalian taneuh anu keras, kerikil, pamuatan kerikil, jst.
Ningkatkeun pelat penguatan di handapeun ember tambang; nambahan piring hansip sisi; masang pelindung pelindung, ngadopsi desain busur dua kali dina handapeun émbér pikeun ningkatkeun pidangan taneuh tina keuneung sareng ngirangan ageman; gap tiasa disaluyukeun dina sambungan sareng iteuk Set peralatan; nganggo Swédia HARDOX ultra-tinggi-kakuatan-tahan waja tahan, anu manjangkeun umur produk sababaraha kali; huntu ember mangrupikeun huntu ember khusus pikeun batu. Jantenkeun produk langkung dipercaya, kinerja tambang langkung saé, sareng langkung ekonomis. Lingkungan anu tiasa diterapkeun: Penggalian batu keras, batuan sub-keras sareng batuan anu diuja dicampur sareng taneuh; operasi beurat sapertos muatan batu keras sareng bijih anu ditiup.


Pos waktos: Jun-03-2019