Naon klasifikasi sareng fungsi émbér

Excavator damel dina sababaraha waktos anu béda sareng bakal milih aksésoris pakakas anu béda, asesoris umum sapertos ember, breaker, riper, clamp hidrolik sareng sajabina. Ngan ku milih asesoris anu leres, urang tiasa kéngingkeun kamampuan kerja anu gancang sareng efektif pikeun sagala rupa kaayaan damel. tapi anjeun terang? Pikeun sagala rupa kaayaan damel, aya langkung ti sapuluh jinis émbaran excavator, masing-masing ngagaduhan kaunggulan séwang-séwangan. Ieu mangrupikeun ember penggalian anu paling umum. Milik aranjeunna pastina bakal ngajantenkeun anjeun Peralatanna langkung kuat!

1. LIPI standar
LIPI standar nyaéta ember standar anu kawilang umum dina penggalian alit sareng sedeng. Éta nganggo ketebalan lempeng standar, sareng teu aya prosés penguatan anu jelas dina awak ember. Karakteristikna nyaéta: ember ngagaduhan kapasitas anu langkung ageung, daérah sungut langkung ageung, sareng permukaan tumpukan langkung ageung, janten ngagaduhan faktor keusikan anu langkung luhur, épisiénsi damel anu luhur, sareng biaya produksi anu handap. Éta cocog pikeun lingkungan kerja anu langkung enteng sapertos penggalian liat umum sareng pemuatan keusik, taneuh, sareng kerikil. Ogé kawanoh salaku ember bumi. Karugianana nyaéta: kusabab kandelna leutik piring, kurangna téknologi penguatan, sapertos pelat penguatan sareng pelat pakai, hirupna pondok.

未标题-11
201908130926555712

2. Nguatkeun ember
LIPI bertulang nyaéta ember anu ngagunakeun bahan waja tahan-kakuatan kuat pikeun nguatkeun setrés tinggi sareng bagian anu gampang dipakena dina dasar aslina tina ember standar. Éta henteu ngan ukur ngawariskeun sadaya kaunggulan émbér standar, tapi ogé ningkatkeun pisan kakuatan sareng résistansi. Abrasiveness sareng umur panjang jasa. Éta cocog pikeun operasi tugas beurat sapertos ngagali taneuh anu keras, batu anu langkung lemes, kerikil sareng kerikil.

3. LIPI batu
LIPI ngagali batu ngadopsi piring kandel sacara gembleng, nambihan piring penguatan di handapeun, nambihan penjaga samping, masang pelindung, huntu ember kakuatan tinggi, cocog pikeun ngamuat batu, batuan sub-keras, batuan anu lapuk, batu keras, bijil , jsb Lingkungan operasi anu beurat. Hal ieu seueur dianggo dina kaayaan kerja anu atos sapertos penambangan bijih.

201907271027107763

4. LIPI leutak
LIPI leutak excavator ogé katelah LIPI Ngeruk. Teu gaduh huntu sareng lebar lega. LIPI cocog pisan pikeun pemangkasan permukaan lamping kalayan kapasitas ageung, sareng pengerukan walungan sareng solokan.

5. Ayakan tarung
Éta cocog pikeun penggalian bahan leupas dipisahkeun. Penggalian sareng pamisahan tiasa réngsé dina hiji waktos. Hal ieu seueur dianggo dina proyek kotamadya, pertanian, kehutanan, konservasi cai, sareng proyek bumi.

201909281139398779
35f3804f1ea208559dc0a56103b3c5e

Huntu ember gumantung kana lingkungan damel nalika prosés panggunaan pikeun nangtoskeun jinis huntu ember khusus. Sacara umum, huntu ember sirah-rata dianggo pikeun penggalian, keusik anu raoseun, sareng batubara. Huntu jenis LIPI RC dipaké pikeun ngali batu keras anu masif, sareng huntu ember jenis TL umumna dianggo pikeun ngagali kelim batubara masif. Huntu ember TL tiasa ningkatkeun tingkat produksi bongkokan batubara. Dina panggunaan anu saleresna, pangguna sering resep huntu LIPI tipe umum pikeun tujuan umum. Disarankeun ulah nganggo huntu jenis LIPI dina kaayaan anu khusus. Langkung saé nganggo huntu LIPI rata-rata, sabab huntu LIPI jenis RC bakalan ningkat sapertos "tinju" saatos lungse sawatara waktos. Résistansi ngagali diréduksi sareng kakuatan dibuang. Huntu LIPI datar-sungut sok ngajaga permukaan anu seukeut nalika prosés ngagem, anu ngirangan résistansi ngali sareng ngahémat suluh.

02. Ganti huntu ember dina waktosna
Nalika bagian tip waos ember nganggo langkung parah, kakuatan anu diperyogikeun ku excavator pikeun motong nalika operasi penggalian pasti bakal ningkat pisan, ngahasilkeun konsumsi bahan bakar anu langkung ageung sareng mangaruhan efisiensi damel. Maka, diperyogikeun pisan pikeun ngagentos waos LIPI énggal dina waktosna nalika pakean waos ember langkung serius.

03. Ganti korsi waos dina waktosna
Pakéan korsi waos ogé penting pisan pikeun kahirupan jasa tina ember huntu tina excavator. Disarankeun ngaganti korsi waos saatos 10% -15% korsi waos tos lungse, sabab aya jumlah anu cukup ageung antara korsi waos sareng huntu ember. Celah anu ageung ngarobih pas sareng setrés huntu ember sareng korsi waos, sareng huntu emberna rusak kusabab robihna titik kakuatan.

04. Pamariksaan harian sareng pengetatan
Dina padamelan sadidinten tina penggalian, laksanakeun 2 menit sapoé pikeun mariksa ember. Eusi pamariksaan utama nyaéta: darajat anggo awak ember sareng naha aya retakan. Upami darajat ngagemna parah, penguatan kedah diperhatoskeun. Sedengkeun pikeun awak ember kalayan retakan, éta kedah dilereskeun ku las dina waktosna supados henteu ningkatkeun panjang retakan kusabab perbaikan anu ditunda sareng nyababkeun perawatan henteu mungkin. Salaku tambahan, anjeun kedah kick huntu ember ku suku anjeun pikeun mariksa naha waosna stabil. Upami huntu leupas, éta kedah gancang dikencarkeun.

05. Ngarobih posisi saatos anggo
Prakték parantos ngabuktoskeun yén nalika panggunaan huntu émbali excavator, huntu terluar tina émbér nganggo 30% langkung gancang tibatan huntu anu paling jero. Disarankeun ngabalikkeun posisi huntu jero sareng luar saatos waktos panggunaan.

06. Nengetan metode nyetir
Cara nyetir supir excavator ogé penting pisan pikeun ningkatkeun panggunaan huntu ember. Supir excavator kedah nyobian henteu narik émbér nalika ngangkat booming. Upami supir naékkeun booming bari narik émbér, operasi ieu bakal Émbét ember ditetepkeun ka luhur, janten huntu emberna dicabak ti luhur, sareng huntu emberna dicabak. Operasi ieu meryogikeun perhatian khusus kana koordinasi tindakan. Sababaraha supir excavator sering ngagunakeun teuing kakuatan dina tindakan ngalegaan panangan sareng ngirim panangan, sareng gancang "sambel" ember kana batu atanapi maksakeun ember ngalawan batu, anu bakal ngarusak huntu ember, atanapi Gampang pikeun rengat ember sareng ngarusak panangan.
Supir excavator kedah merhatoskeun sudut penggalian nalika dioperasikeun. Nalika huntu ember ngali turun jejeg kana permukaan damel, atanapi sudut kamer henteu langkung ti 120 derajat, pikeun nyingkahan huntu ember kusabab kacondongan anu kaleuleuwihi. Ati-ati ogé henteu ngayunkeun panangan anu ngagali kénca sareng katuhu dina kaayaan résistansi anu ageung, anu bakal nyababkeun émbér ember sareng korsi roda janten rusak kusabab kakuatan anu seueur di kénca sareng katuhu, sabab prinsip desain mékanik kaseueuran modél huntu ember henteu nganggap gaya di kénca sareng katuhu. rarancang.


Pos waktos: Jun-03-2019