Ember excavator kami-Ngajamin kualitas sareng ketahanan

XUZHOU MINYAN IMPOR & EKSPOR CO., LTD. perenahna di kota mesin konstruksi Xuzhou anu kawéntar, Cina. Salaku mesin éksportir profesional sareng alat éksportir suku cadang, Minyan gaduh sababaraha taun pangalaman pamasaran pikeun mesin konstruksi di Cina, urang gaduh pangalaman anu réa sareng sumberdaya pikeun pre-sale, sale and after sale service, sareng kami parantos disatujuan Ékspor Katuhu ku pamaréntah Cina, filsafat perusahaan urang nyaéta "Kredibilitas, Integritas, Kasampurnaan" - istilah CIP.

Lingkup bisnis: Produk kami parantos diékspor ka 80 nagara anu béda; kalebet Australia, Amérika, Inggris, Polandia, Rusia, India, Nagara-nagara utama di Afrika, Asia Tengah, Asia Tenggara jsb.
 
1. Pabrik kami utamina ngadamel EXCAVATOR ROCK BUCKET, EXCAVATOR EARTHMOVING BUCKET, EXCAVATOR SIEVE BUCKET, BUCKET GET, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala jinis modél excavator. Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI…
 
2. Perusahaan kami ogé ngekspor mesin bellow
Ngangkat alat-alat
(1) Crane auto hidrolik lengkep, beurat angkat maks ti 8 ton dugi 160 ton. 
(2) Sepenuhnya hidrolik sadaya derek otomatis bumi, beurat angkat maks ti 25 ton dugi ka 1200 ton. 
(3) Crawler Crawler, beurat angkat maksimal 35-ton 2000 ton 
(4) Tower crane (jib horizontal; jib pindah), angkat maksimal tina 4 dugi ka 50 ton. Sadaya modél tiasa ngawujudkeun cicing, handapeun-gerbong, iinditan sareng dipasang pikeun kabutuhan konstruksi anjeun.

3. Roller jalan, beuratna tina 0,8 ton dugi ka 30ton. Kaasup kendang dobel, roller jalan geter, kendang tunggal sareng roller jalan getar, roller jalan pneumatik.

4. aspal & beton paver, lebar damel ti 2.0m dugi ka 14m.

5. Wheel loader, kapasitas ember tina 1 ton dugi ka 12 ton. Volume ember tina 0,5 bbm dugi ka 6,5cbm

6. Buldoser tina 80hp dugi ka 520hp

7. Crawler Excavator sareng volume ember excavator roda ti 0,044cbm dugi ka 6cbm. Bobot operasi ti 1.64t dugi ka 90t

8. Motor Grader tina 102hp dugi ka 535 hp.

9. Alat-alat beton sapertos mixer treuk ti 6cbm dugi ka 14cbm, pompa beton tina booting 37m dugi ka 56


Pos waktos: Okt-10-2020