Produk

  • XCMG excavator

    XCMG excavator

    XCMG excavator XE235C Tata perenah sacara umum sareng distribusi beban as langkung masuk akal pikeun ngahontal stabilitas perjalanan anu langkung saé sareng kecepatan perjalanan anu maksimum dugi ka 40km / jam pikeun ngawujudkeun kagancangan mindahkeun situs anu langkung gancang.
  • XCMG motor grader

    Kelas XCMG motor

    Motor kelas XCMG ngadopsi mesin diesel turbocharged Dongfeng Cummins 6BTA5.9-C180-II, anu ngagaduhan torsi kaluaran ageung sareng koefisien cagar daya sareng konsumsi bahan bakar rendah.
  • XCMG road roller

    Roller jalan XCMG

    Minyan teras-terasan ngajaga filsafat jasa "Ngajalankeun Iman, Tetep Jangji, Museurkeun Perhatosan Palanggan", ngabaktikeun diri kana naon kabutuhan pelanggan, sareng nyayogikeun produk sareng jasa kalayan kinerja tinggi sareng harga anu saé.
  • XCMG truck crane

    Crane treuk XCMG

    Dalapan téhnik patén mastikeun lancar, épisiensi tinggi sareng konservasi énergi tina sistem angkat, rotasi, sareng luffing.
  • excavator earthmoving bucket

    balatim bumi excavator

    Éta nganut baja struktural kakuatan kualitas luhur sareng korsi huntu ember kualitas luhur, anu ngaheéat waktos operasi sareng ngagaduhan efisiensi tinggi.
  • excavator rock bucket

    ember batu excavator

    Dibandingkeun sareng ember bertulang, ember batu langkung mantep sareng dipercaya. LIPI batu excavator adaptasi pelat kentel, handapeun tambihan pelat panguat, tambihan pelat samping, pasang pelindung samping, wadah huntu ember kakuatan tinggi, cocog pikeun acara pakean tinggi, sapertos kerikil,
  • excavator sieve bucket

    ember ayakan excavator

    Résistansi maké anu saé, lifte panjang, struktur saderhana sareng pangropéa anu merenah.
  • excavator ripper

    tukang ngagali

    Kuat. awét sareng éfisién, éta sering dianggo pikeun ngaleupaskeun ember batu. ripper beurat-tugas alus teuing boga kamampuan ripping hébat sarta éta mangrupakeun kantétan penting pikeun nyoplokkeun halangan tina taneuh, kaasup batu, akar sareng seueur halangan séjén
  • excavator strengthen earthwork bucket

    excavator nguatkeun LIPI bumi

    Kauntungannana Produk Kami 1) Standar nasional 2) Bahan kualitas luhur 3) Inténsitas tinggi, 4) Kakuatan ageung, 5) Umur panjang sareng kapasitas bantalan anu kuat, 6) Lulus monitor departemén anu berwibawa nasional. 8) Ngagaduhan kapercayaan pelanggan lami.
  • Mini bucket small scoop 40 wide

    Mini ember scoop leutik 40 lega

    Éta ngagaduhan ciri kompak, fleksibel, seueur fungsi sareng épisiénsi tinggi, sareng kinerja, noise sareng émisi naék kana standar tingkat.
  • Mini bucket small scoop 70 wide

    Mini ember scoop leutik 70 lega

    Operasi cahaya, alat operasi anu merenah, saluyu sareng generasi anyar lingkungan kerja ergonomis.
  • XCMG wheel loader

    XCMG kabayang loader

    Beban beurat pikeun kaayaan taringgul; alat anu dianggo sareng bingkai payun sareng bérés nampilkeun papan anu kandel kakuatanna ageung, distribusi anu wajar sareng kapasitas daya tahan anu kuat. 
12 Teras> >> Halaman 1/2