Produk

  • Excavator strengthen earthwork bucket 20CM wide

    Excavator nguatkeun ember earthwork 20CM rubak

    Katerangan produk: Excavator nguatkeun ember earthwork ngabogaan kandel handap jeung samping maké pelat, ngaronjatkeun daya tahan maké jeung boga waktu layanan leuwih panjang batan excavator earthmoving LIPI.Ieu mangrupikeun gaya ember excavator anu pang populerna.Pilihan "garis tengah" anu saé, atanapi titik awal, nalika kaayaan aplikasi henteu dipikanyaho.Pikeun rupa-rupa dampak sareng kaayaan abrasion kalebet campuran kokotor, liat sareng batu.Conto: Kaayaan ngali dimana Penet...
  • Excavator earthmoving bucket 20 CM wide

    Ember earthmoving Excavator rubak 20 CM

    Katerangan produk: Pikeun ngali di dampak low, bahan abrasion handap kayaning kokotor, loam, sarta komposisi campuran kokotor jeung gravel rupa.Conto: Kaayaan penggalian dimana umur tip Tugas Umum ngaleuwihan 800 jam.Biasana Ember Tugas Umum anu langkung ageung mangrupikeun ukuran anu paling populér, sareng dianggo ku pamekar situs pikeun ngagali masal dina aplikasi abrasion anu rendah.Struktur anu langkung hampang ngirangan waktos beban sareng ningkatkeun beurat anu tiasa diangkat.Ukuran standar...
  • Excavator Rock Bucket 80 CM wide

    Excavator Rock Ember 80 CM lega

    pedaran produk: Excavator batu LIPI adapts thicken plat, handap nambahkeun pelat reinforcing, tambahkeun piring hansip samping, install samping hansip plat, kakuatan tinggi LIPI wadah huntu, cocog pikeun kali maké tinggi, kayaning gravel, granit jeung pertambangan bijih handapeun kasar. operasi loading.Conto: Kaayaan ngali dimana umur ujungna berkisar antara 200 dugi ka 400 jam nganggo tip Penetration Plus.Pelat maké handap kira-kira 50% leuwih kandel batan Ember Tugas Heavy.Pelat maké sisi...
  • Mini bucket small scoop 30 CM wide

    Ember mini scoop leutik lebar 30 CM

    Fitur produk: résistansi maké alus, hirup layanan panjang, struktur basajan tur pangropéa merenah.Hal ieu loba dipaké dina metallurgy, bahan wangunan, industri kimia, gandum, ubar, pupuk kimia jeung industri lianna screening bahan.Produkna parantos diékspor ka Asia Tenggara, Asia Kidul, Wétan Tengah, Asia Wétan, Amérika Kidul sareng daérah sanés, sareng kualitas produkna saé.Kapasitas suplai perusahaan tiasa diatur ...
  • excavator bucket sieve  50CM

    saringan ember excavator 50CM

    Fitur Produk: Portshanghai / Lianyungang / QingdaoLead Time: Excavator Bucket Series—–Spesifikasi Bahan Tipe Tangguh, Dipercanten sareng Awét Merek anu cocog Ember Standar Kakuatan Luhur pelat baja anu tiasa dianggo, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur jeung-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun ember kualitas luhur Cina a ...
  • KOBELC 10-20 Ton bucket EXCAVATOR skeleton bucket

    KOBELC 10-20 Ton LIPI EXCAVATOR rorongkong LIPI

    Runtuyan Ember Excavator—–Spésifikasi Bahan Tipe Tangguh, Bisa Dipercaya sareng Awét Merk Cocogkeun Ember Standar Pelat baja anu tiasa dianggo kalayan kakuatan tinggi, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur jeung-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun adaptor LIPI kualitas luhur Cina.Ngabantosan anjeun ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.KOMASTU...
  • CAT301.7 CR EXCAVATOR SKELETON BUCKET

    CAT301.7 CR EXCAVATOR SELETON LIPI

    Runtuyan Ember Excavator—–Spésifikasi Bahan Tipe Tangguh, Bisa Dipercaya sareng Awét Merk Cocogkeun Ember Standar Pelat baja anu tiasa dianggo kalayan kakuatan tinggi, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur jeung-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun adaptor LIPI kualitas luhur Cina.Ngabantosan anjeun ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.KOMASTU...
  • MONDE Skeleton bucket for PC200 EXCAVATOR BUCKET

    MONDE Skeleton LIPI pikeun PC200 EXCAVATOR LIPI

    Runtuyan Ember Excavator—–Spésifikasi Bahan Tipe Tangguh, Bisa Dipercaya sareng Awét Merk Cocogkeun Ember Standar Pelat baja anu tiasa dianggo kalayan kakuatan tinggi, sapertos Q345, Q460, WH60, NM400, Hardox400.Atawa sakumaha per sarat béda Anjeun atawa gambar Kapasitas LIPI badag, beungeut stowing badag.Dijieunna kualitas luhur jeung-kakuatan luhur baja struktural.Ngagunakeun adaptor LIPI kualitas luhur Cina.Ngabantosan anjeun ngahémat waktos damel sareng ningkatkeun efisiensi kerja.KOMASTU...
  • Competitive price  CAT340 EXCAVATOR rock skeleton bucket
  • XCMG 4 ton wheel loader LW400KN

    XCMG 4 ton kabayang loader LW400KN

    PRODUCT FEATURE LW400KN wheel loader mangrupakeun tipe long-wheelbase kalawan sistem loyog jeung dioptimalkeun jeung pagelaran ditingkatkeun.Salian sagala kaunggulan tina LW400FN diteundeun, éta dicirikeun ku wheelbase panjang, sudut steering badag, sistem hidrolik ditingkatkeun, kapasitas sekop loading sarta efisiensi operasi luhur.Éta leuwih cocog pikeun shoveling na loading bahan.Hal ieu loba dilarapkeun ka workplaces, kayaning pakarangan batubara, kareta api, aréa konstruksi, pabrik bahan batu jeung saterusna ...
  • XCMG 3 ton wheel loader LW350KN

    XCMG 3 ton kabayang loader LW350KN

    Fitur produk LW350KN wheel loader, ditingkatkeun dumasar kana tipe klasik LW300KN, mangrupakeun tipe long-wheelbase kalawan sistem loyog jeung dioptimalkeun jeung pagelaran ditingkatkeun.Salian sagala kaunggulan tina LW300KN diteundeun, éta dicirikeun ku wheelbase panjang, sudut steering badag, sistem hidrolik ditingkatkeun, kapasitas sekop loading jeung efisiensi operasi luhur.Éta leuwih cocog pikeun shoveling na loading bahan.Hal ieu loba dilarapkeun ka gaw, kayaning pakarangan batubara, kareta api, constr ...
  • XCMG 2 ton  Wheel loader LW200kV

    XCMG 2 ton kabayang loader LW200kV

    CIRI PRODUK Dina dasar ngajaga gaya penampilan jeung kaunggulan urut K runtuyan loader, LW200KV kabayang loader ieu ditingkatkeun dina aspék kayaning émisi, reliabiliti, kanyamanan sarta genah dina maintenance.The motor of wheel loader disadiakeun ku Yto (Luoyang) , minuhan standar émisi (Cina III), sarta wheel loader disadiakeun kalawan steering hidrolik pinuh.Sababaraha jinis mékanisme kerja (panangan standar sareng panangan dumping tinggi) sareng unit bantu (ngecas gancang ...