tukang ngagali

Pedaran pondok:

Kuat. awét sareng éfisién, éta sering dianggo pikeun ngaleupaskeun ember batu. ripper beurat-tugas alus teuing boga kamampuan ripping hébat sarta éta mangrupakeun kantétan penting pikeun nyoplokkeun halangan tina taneuh, kaasup batu, akar sareng seueur halangan séjén


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ujung payuneun scarifier didamel tina bahan tahan kaos anu luhur pikeun ngajantenkeun alat pipisahan pelindung bunderan, anu tiasa gampang misahkeun bumi sareng batu sareng ngirangan résistansi motong. Éta tiasa ngencarkeun taneuh anu keras, batu beku, batuan anu lapuk sareng batu anu rusak. 

Fitur Utama Ripper:1). Ngagem waja tahan dipaké pikeun manjangan daya tahan ripper;2). Sadaya ukuran ripper sayogi gumantung kana modél excavator;3). Jasa custom aya, huntu tunggal sareng huntu ganda;4). Garansi 12 bulan; 5) .Panaskan diperlakukeun pin.6) .Téknologi las anu saé.Misi kami nyaéta: Kualitas munggaran, Layanan pangpayunna, sareng Inovasi anu paling penting. Komitmen anu henteu kompromi kana kualitas luhur sareng jasa anu bijaksana ngéléhkeun kami reputasi anu hadé sareng mitra anu langkung datang. Sareng urang bakal tetep ningkatkeun produk supados langkung saé pasar dunya. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

Kamampuhan Suplai:800 Atur / Sét per Bulan Bungkusan & PangirimanRincian bungkusan Ékspor Kasus Kayu atanapi salaku pamundut konsumén Detil Pangiriman: Dikirim dina 3-7 dinten saatos mayar tukang ngagali tugas beurat ripper

Tipe Paket:1. paket standar ékspor anu layak laut, kalayan palét kai atanapi waja, karton kai, rangka waja sareng sajabana pikeun Doosan excavator ripper;2. hiji 20GP tiasa ngamuat sakitar 12-14 buah 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun Doosan excavator ripper;3. hiji 40HC tiasa ngamuat sakitar 26-28 potongan 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun Doosan excavator ripper;4. pakét khusus pikeun Doosan excavator ripper.
PalabuhanLianyungang, Shanghai atanapi QingdaWaktos prosés :

Kuantitas (Sét) 1 - 5 > 5
Est. Waktos (dinten) 2 Pikeun disawalakeun

Kami parantos nganggap Kualitas Produk salaku Jiwa perusahaan, nempel kana prinsip Jasa, Inovasi sareng Pangembangan Berkelanjutan janten mérek luhur dina industri mesin rékayasa. Éta bakal nyayogikeun anjeun dukungan téknis rangking, kualitas produk anu pangsaéna sareng pasokan aksésoris anu lega sareng layanan saatos Profesional.

图片1

1. Kamampuan Minyan:Kami pabrik, gaduh Dept Minyan nyalira pikeun ngaktipkeun pamutahiran téknologi. Urang ngarancang produk mumpuni ku téknologi urang sorangan.2. Sistem kontrol kualitas ketat:Tim QC propésional sareng mesin canggih pikeun mastikeun kualitas produk urang anu saé.3. FilsafatMaturan jasa anu pangsaéna sareng harga anu pangsaéna pikeun klien kami nyaéta filsafat abadi.4. Bahan bakukumpulan: Hubungan kerjasama jangka panjang dijaga sareng panyadia bahan baku anu layak, anu mastikeun kualitas luhur urangproduk ti léngkah ka-1.5. dukungan mesin maju:Seri mesin impor seueur dianggo nalika produksi urang. Ieu mangrupikeun sarat pakakas anu diperyogikeun pikeun pabrik anu maju.6. Suku cadang suku cadang: Kami ngahasilkeun sadaya émbaran excavator, janten sistem pasokan suku cadang anu terpercaya tos dipasang.7. Pilihan anu rupa-rupa pikeun sababaraha jinis excavator:Ékavator anu lumaku nyaéta ti 0,8ton dugi ka 55ton. Pemecah urang tiasa dilarapkeun pikeun sagala jinis excavator.8. Pangalaman ékspor:Tim penjualan profesional ngamajukeun breakers kami ka 50 nagara langkung di dunya.

Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungan kuring.

Kuring ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun.

Aplikasi tina Excavator RipperRipping taneuh anu keras sapertos taneuh anu lapuk sareng batu, tundra jsb.Cocog sareng seueur jinis mérek sareng modél excavator: KOMATSU, KOBELCO, HITACHI, KATO, SUMITOMO, CAT, HYUNDAI, DAEWOO, CASE, DOOSAN, VOLVO, JCB, JHON DEERE, KUBOTA, LIEBHERR, SANY, jsb.
Jasa kami1. jasa Pra-diobral: a: Desain proyék khusus pikeun klien.b: Désain sareng ngadamel produk numutkeun kabutuhan khusus klien.c: Ngalatih tanaga téknis pikeun klien.2. Jasa nalika dijual:a: Ngabantosan klien pikeun milarian panerus angkutan barang anu wajarpayun pangiriman.b: Ngabantosan klien ngagambar rencana ngarengsekeun.3. jasa saatos dijual:a: Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi.b: Masang sareng alat debug.c: Ngalatih operator anu mimiti-lin.d: Pariksa peralatanPalayanan saatos dijual: 24 jam layanan dukungan téknis online sayogi;Jasa khusus: produk ngarobih saluyu sareng kabutuhan pelanggan;Jaminan: garansi 12 bulan saatos nampi produk.

mérek anyar DH500 Doosan excavator ripper attachment kanggo dijual1. modél ripper excavator no .: Doosan DH5002. bahan ripper excavator: Q345B + NM400 atanapi ngarobih3. beurat unit ripper excavator: sakitar 920kg4. rpersi ngaropea mangrupakeun kakhususan kami5. Pasar utama kami nyaéta Ékuador, Amérika, Panama, Rusia, Australia, New zeland, Thailand, Singapura jsb  6. mérek anyar DH500 Doosan excavator ripper attachment kanggo dijual didamel di Cina

excavator ripper modél no. Doosan DH500
nami ripper excavator mérek anyar DH500 Doosan excavator ripper attachment kanggo dijual
bahan ripper excavator Q345B + NM400 atanapi ngaropea
warna ripper excavator jeruk atanapi ngaropea
beurat unit ripper excavator sakitar 920kg
huntu ripper excavator bagian no. D90 (4T5502)
excavator ripper sisi pelindung bagian No. 9W8365
ukuran paket ripper excavator sakitar 2.2m3
bungkus ripper excavator palét kai
asal ripper excavator didamel di Cina

Excavator RipperA: Huntu beurat-tugas Dipaskeun-tugas beurat huntu diganti pikeun mastikeun hasil anu pangsaéna sareng tahan tahan; B: Pelindung irung anu ngagunakeun kahirupanD: Nguatkeun piring Nguatkeun sakabeh struktur, nyegah awak ripper dipisahkeun sareng piring ceuli

Excavator Ripper

Modél

Ton Range

Lebar A
(mm)

Jangkungna H
(mm)

Urang Sunda
(mm)

Panjang B
(mm)

Beurat
(kg)

Kandel Tineus
(mm)

Huntu

RS-RMINI

1T-3T

240

470

450

320

52

35

FR50

RS-R40

3T-5T

280

530

480

360

79

40

FR50

RS-R50

5T-8T

290

600

550

410

95

45

J-250

RS-R80

8T-12T

345

720

642

492

135

50

J-250

RS-R120

12T-16T

410

1065

1030

760

266

60

DH200

RS-R200

18T-23T

533

1355

1267

862

540

80

 D8 4T5451

RS-R250

23T-29T

580

1406

1306

850

610

100

D8 4T5451

RS-R300

30T-36T

636

1541

1452

930

836

100

D9 4T5502

RS-R450

40T-48T

760

1650

1515

974

1050

100

D9 4T5502

RS-R500

50T-65T

830

1760

1609

1050

1670

110

 D11 9W4551

RS-R850

70T-100T

930

1934

1836

1120

1910

120

 D11 9W4551

图片2

Minyan Ember mangrupikeun pabrik anu gaduh langkung seueur pangalaman pikeun ngadamel kantétan Excavator, gaduh tim rékayasa urang sorangan, tim penjualan, tim pengepakan & pemuatan, sareng 80 padamel pikeun merhatoskeun 100% ngawangun 100% produk anu saé kualitasna
Perusahaan kami: XUZHOU MINYAN IMPORT & EXPORT CO., LTD
Lokasi kami: propinsi Xuzhou Jiangsu, pangkalan mesin konstruksi pangageungna di Cina.
Produk kami: EXCAVATOR ROCK BUCKET, EXCAVATOR EARTHMOVING BUCKET, EXCAVATOR SIEVE BUCKET, BUCKET GET, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala jinis modél excavator. Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI…
Lokasi palanggan kami: Australia, Amerika, Kanada, Panama, Brazil, Peru, Ekuador, Uruguay, Paraguay, Rusia, Swédia, Norwegia, Chili, Perancis, Aljazair, Angola, Afrika Kidul, India, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Singapura, Filipina sareng sajabina.

Kami henteu kantos lirén ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna di industri ieu, janten anjeun dipercaya pabrik Excavator Ember.

badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali