excavator ripper

Katerangan pondok:

Kuat.awét sarta efisien, éta mindeng dipaké pikeun loosen ember batu.Ripper tugas beurat anu saé gaduh kamampuan nyéépkeun anu saé sareng éta mangrupikeun kantétan penting pikeun ngaleungitkeun halangan tina taneuh, kalebet batu, akar sareng seueur halangan anu sanés.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Tungtung hareup scarifier dijieunna tina bahan tahan maké tinggi nyieun sirkular alat separation plat pelindung, nu bisa kalayan gampang misahkeun bumi jeung batu jeung ngurangan lalawanan motong.Bisa loosen taneuh teuas, batu beku, weathered batu jeung bengkahna batu.

Fitur Utama Ripper:1).Ngagem baja tahan dipaké pikeun manjangkeun durability of ripper nu;2).Sadaya ukuran ripper sadia gumantung kana model excavator;3).jasa custom sadia, huntu tunggal jeung huntu ganda;4).12 bulan jaminan;5).Panas diperlakukeun pin.6) Téknologi las Good.Misi kami nyaéta: Kualitas kahiji, Palayanan anu utami, sareng Inovasi anu paling penting.Komitmen uncompromising kana kualitas luhur sarta layanan wijaksana meunang kami reputasi alus tur leuwih datang mitra.Sarta kami bakal tetep dina ngaronjatkeun produk pikeun hadé ngawula pasar dunya.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

Kamampuhan suplai:800 Set / Susunan per BulanBungkusan & PangirimanRincian bungkusanÉkspor Kasus Kayu atanapi sakumaha pamundut palangganRincian pangiriman: Dikirim dina 3-7 dinten saatos mayarexcavator tugas beurat ripper

Jenis Paket:1. pakét standar ékspor seaworthy, kalawan Usuk kai atawa baja, karton kai, pigura baja jsb pikeun Doosan excavator ripper;2. salah 20GP bisa muka ngeunaan 12-14 lembar 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun Doosan excavator ripper;3. salah 40HC bisa muka ngeunaan 26-28 potongan 1.0m3 atanapi 1.2m3 ember pikeun Doosan excavator ripper;4. pakét ngaropéa pikeun Doosan excavator ripper.
PalabuhanLianyungang, Shanghai atanapi QingdaWaktos prosés :

Kuantitas (Sét) 1 - 5 >5
Est.Waktos (dinten) 2 Pikeun dirundingkeun

Kami salawasna nganggap Kualitas Produk salaku Jiwa perusahaan, nempel kana prinsip Layanan, Inovasi sareng Pangwangunan Sustainable janten merek anu paling luhur dina industri mesin rékayasa.Bakal nyadiakeun Anjeun Top-ranking rojongan teknis, kualitas produk pangalusna sarta rupa-rupa suplai asesoris sarta profésional sanggeus- jasa.

图片1

1. Kamampuh Minyan:Kami pabrik, gaduh Dept Minyan sorangan pikeun ngaktifkeun pamutahiran téknologi.Urang mendesain produk mumpuni ku téhnologi urang sorangan.2. Sistem kontrol kualitas anu ketat:Tim QC profésional sareng mesin canggih pikeun mastikeun kualitas produk urang saé.3. FilsafatNawiskeun jasa anu pangsaéna sareng harga anu pangsaéna pikeun klien kami nyaéta falsafah abadi urang.4. Bahan bakukumpulan:Hubungan gawé babarengan jangka panjang dijaga sareng panyadia bahan baku anu layak, anu ngajamin kualitas luhur kamiproduk ti hambalan 1.5.Advanced rojongan mesin:Runtuyan mesin impor seueur dianggo nalika produksi urang.Ieu sarat hardware diperlukeun pikeun pabrik dimekarkeun.6. Pasokan suku cadang ajeg:Urang ngahasilkeun sagala ember excavator, jadi sistem suplai suku cadang dipercaya geus nyetél.7. Pilihan variatif pikeun tipena béda excavators:Excavators lumaku ti 0.8ton nepi ka 55ton.Breakers kami bisa dilarapkeun pikeun sagala jinis excavator.8. Exporting pangalaman:Tim jualan profésional promosikeun breakers urang ka 50 nagara leuwih di dunya.

Mun anjeun resep produk urang, mangga ngahubungan kuring.

Abdi ngarep pisan janten pasangan jangka panjang anjeun.

Aplikasi tina Excavator RipperNgarubuhkeun taneuh anu keras sapertos taneuh lapuk sareng batu, tundra jsb.Cocog pikeun sababaraha jinis merek sareng modél excavator:KOMATSU, KOBELCO, HITACHI, KATO, SUMITOMO, CAT, HYUNDAI, DAEWOO, CASE, DOOSAN, VOLVO, JCB, JHON DEERE, KUBOTA, LIEBHERR, SANY, jsb.
jasa kami1. jasa pra-penjualan:a: Desain proyék ngaropéa pikeun klien.b: Desain jeung pabrik produk nurutkeun sarat husus klien.c: Ngalatih tanaga téknis pikeun klien.2. Jasa salila jualan:a: Pitulung klien pikeun manggihan forwarders angkutan barang lumrahsateuacan pangiriman.b: Ngabantosan klien pikeun ngagambar rencana ngarengsekeun.3. jasa saatos-diobral:a: Ngabantosan klien pikeun nyiapkeun skéma konstruksi.b: Pasang sareng debug peralatan.c: Ngalatih operator jalur kahiji.d: Pariksa parabotJasa saatos-diobral: 24 jam jasa dukungan téknis online sayogi;jasa ngaropéa: produk ngaropéa nurutkeun sarat customer urang;Jaminan: 12 bulan garansi saatos nampi produk.

merek anyar DH500 Doosan excavator ripper kantétan pikeun diobral1. excavator ripper modél euweuh .: Doosan DH5002. bahan excavator ripper: Q345B + NM400 atanapi ngaropéa3. beurat Unit excavator ripper: ngeunaan 920kg4. Rippers ngaropéa anu husus urang5. Pasar utama kami nyaéta Ékuador, Amerika, Panama, Rusia, Australia, Selandia Anyar, Thailand, Singapura jsb6. brand anyar DH500 Doosan excavator ripper kantétan pikeun diobral di Cina

modél ripper excavator No. Doosan DH500
ngaran ripper excavator merek anyar DH500 Doosan excavator ripper kantétan pikeun diobral
bahan excavator ripper Q345B + NM400 atanapi ngaropéa
warna ripper excavator jeruk atanapi ngaropéa
beurat unit excavator ripper ngeunaan 920 kg
bagian huntu ripper excavator euweuh. D90(4T5502)
bagian pelindung sisi excavator ripper euweuh. 9W8365
ukuran pakét ripper excavator ngeunaan 2,2m3
pakét ripper excavator palet kai
asal excavator ripper didamel di Cina

Excavator RipperA: Beurat-tugas huntuDipasang beurat-tugas diganti huntu pikeun mastikeun hasil nu pangsaena tur ngagem lalawanan;B: Irung protectorRansun ripper nambahkeun sabeulah ka pelindung ripper pikeun nyegah narekahan, pegat.C: Maké tahan bahan plat NM400 dipaké dina plat ieu pikeun mastikeun The ngagunakeun lifeD: Nguatkeun plateReinforced sakabeh struktur, nyegah awak ripper misahkeun jeung piring ceuli

Excavator Ripper

Modél

Rentang Ton

Lebar A
(mm)

Jangkungna H
(mm)

R
(mm)

Panjangna B
(mm)

Beurat
(kg)

Ketebalan Tine
(mm)

Huntu

RS-RMINI

1T-3T

240

470

450

320

52

35

FR50

RS-R40

3T-5T

280

530

480

360

79

40

FR50

RS-R50

5T-8T

290

600

550

410

95

45

J-250

RS-R80

8T-12T

345

720

642

492

135

50

J-250

RS-R120

12T-16T

410

1065

1030

760

266

60

DH200

RS-R200

18T-23T

533

1355

1267

862

540

80

D8 4T5451

RS-R250

23T-29T

580

1406

1306

850

610

100

D8 4T5451

RS-R300

30T-36T

636

1541

1452

930

836

100

D9 4T5502

RS-R450

40T-48T

760

1650

1515

974

1050

100

D9 4T5502

RS-R500

50T-65T

830

1760

1609

1050

1670

110

D11 9W4551

RS-R850

70T-100T

930

1934

1836

1120

1910

120

D11 9W4551

图片2

Ember Minyan mangrupikeun pabrik anu langkung seueur pangalaman pikeun ngadamel kantétan Excavator, gaduh tim rékayasa urang sorangan, tim penjualan, tim packing & loading, sareng 80 pagawé pikeun nengetan 100% pikeun ngawangun 100% produk kualitas anu saé.
Perusahaan kami: XUZHOU MINYAN IMPORT & EXPORT CO., LTD
Lokasi kami: Propinsi Xuzhou Jiangsu, basis mesin konstruksi pangbadagna di Cina.
Produk kami: EXCAVATOR ROCK LIPI, EXCAVATOR EARTHMOVING LIPI, EXCAVATOR SIEVE LIPI, LIPI Huntu, EXCAVATOR RIPPER, EXCAVATOR QUICK COUPLER, produk kami cocog pikeun sagala rupa model excavator.Sapertos CAT, XCMG, KOMATSU, BOBCAT, SHANTUI, HYUNDAI…
lokasi customer kami: Australia, Amerika, Kanada, Panama, Brazil, Peru, Ékuador, Uruguay, Paraguay, Rusia,Swédia, Norwégia, Chili, Perancis, Aljazair, Angola, Afrika Kidul, India, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Singapura, Filipina jeung saterusna.

Kami henteu kantos lirén ningkatkeun, hoyong janten anu pangsaéna dina industri ieu, janten anjeun dipercaya produsén Ember Excavator.

badf4713da353836b73cfb38a272b76

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali