excavator nguatkeun LIPI bumi

Pedaran pondok:

Kauntungannana Produk Kami 1) Standar nasional 2) Bahan kualitas luhur 3) Inténsitas tinggi, 4) Kakuatan ageung, 5) Umur panjang sareng kapasitas bantalan anu kuat, 6) Lulus monitor departemén anu berwibawa nasional. 8) Ngagaduhan kapercayaan pelanggan lami.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Excavator nguatkeun ember bumi anu langkung kandel sareng pelat anggo samping, ningkatkeun résistansi pakean sareng ngagaduhan waktos jasa langkung lami tibatan ember bumi Ieu mangrupikeun gaya ember excavator anu paling populér. Pilihan "garis tengah" anu saé, atanapi titik awal, nalika kaayaan aplikasi henteu dipikaterang.

Pikeun rupa-rupa pangaruh sareng kaayaan abrasi kalebet campuran kokotor, liat sareng batu. Conto: Kaayaan ngagali dimana kahirupan Tip Penetration Plus dibasajankeun 400 dugi 800 jam.
excavator nguatkeun ember karya bumi disarankeun pikeun lombang dina padamelan padamelan, sareng pikeun kontraktor umum damel dina sababaraha kaayaan anu béda. Piring kandel handap sareng sisi samping tibatan Ember Kawajiban Umum pikeun langkung katahanan. Adaptor sareng tip pikeun ember ageung pikeun kinerja sareng daya tahan anu ditingkatkeun. Sidebars tos dieusian pikeun pemotong sisi opsional, sareng dina seueur kasus, pelindung sidebar.

Kamampuhan SuplaiKamampuhan Suplai:300 Potongan / potongan per Bulan excavator ember

Bungkusan & PangirimanRincian bungkusanpalét kaiPalabuhanQingdao / ShanghaiWaktos prosés :

Jumlah (Potongan) 1 - 5 6 - 10 11 - 20 > 20
Est. Waktos (dinten) 15 20 30 Pikeun disawalakeun

Kauntungan Téknis

图片1

Pabrik

图片2

Balanja

图片3

Prosés téhnis

图片4

Xuzhou Minyan Impor & Ékspor Co., Ltd mangrupikeun pabrik utami pikeun kantétan excavator di Cina. Kualitas sadaya produk sacara ketat dina kontrol ti pengolahan dugi ka pangiriman. Ku inovasi kontinyu sareng pamutahiran, perusahaan parantos ngagaduhan ISO 9001, sertifikasi CE jeung patén-patén téknis ngagentos. Produk kami parantos dijual ka konsumén sacara luas domestik sareng luar negeri sareng hubungan jangka panjang parantos dikembangkeun Misi kami nyaéta: Kualitas heula, Layanan pangpayunna, sareng Inovasi anu paling penting Komitmen anu henteu kompromi kana kualitas luhur sareng jasa anu bijaksana ngéléhkeun kami reputasi anu hadé sareng mitra anu langkung datang. Sareng urang bakal tetep ningkatkeun produk supados langkung saé pasar dunya. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

LIPI ieu dirancang ku pin recessed anu dipaténkeun pikeun nyayogikeun maksimalkinerja bari tetep kagunaan sareng genah tina gandeng. Radius tip nyaétadikurangan sareng ngamungkinkeun pamutahiran dugi ka 10% dina gaya breakout upami dibandingkeun sareng apin konvensional dina ember sareng kombinasi kopling.Ember Kinerja Pin Grabber sayogi pikeun penggalian 315–349, sacara UmumTujuanana sareng Tahanan Tugas parah.

图片5

Kinerja Grabber Pin 

Ember Daya pikeun dipaké dina aplikasi anu kasar anu mana gaya breakout sareng siklus waktospenting pisan - sareng dianggo dina bahan sapertos kokotor campuran sareng batu anu ketat. (Henteudisarankeun pikeun liat.) Gaya breakout dimaksimalkeun sabab turunna radius tip natambah pin sumebar. Kali siklus Mesin dina paling bahan ningkat tina standarember dina aplikasi anu sami.És Kakuatan beurat tiasa sayogi pikeun penggalian 320–336

图片6

Kakuatan 

 

Ember Kapasitas Tinggi didesain sareng diwangun kanggo dianggo dina beban treuk produksi tinggiaplikasi. Kalayan aplikasi anu leres sareng nyetél, émbér ieu bakal ngalih langkung seueur bahandina jumlah minimal pas - maksimalkeun pungsi produksi.Ember Kapasitas Tinggi sayogi pikeun 336-390 excavator, dina katahanan Tugas Umum.

图片7

Kapasitas Luhur  


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali