excavator nguatkeun ember earthwork

Katerangan pondok:

Kauntungannana Produk Kami 1) Standar Nasional 2) Bahan kualitas High 3) High-inténsitas, 4) Big rigidity, 5) Long hirup jeung kapasitas bearing kuat, 6) Lulus monitor departemén otoritas nasional urang.8) Kéngingkeun kapercayaan palanggan anu lami.


Rincian produk

FAQ

Tag produk

Excavator nguatkeun earthwork LIPI boga kandel handap jeung samping maké pelat, ngaronjatkeun daya tahan maké jeung boga waktu layanan leuwih panjang batan excavator earthmoving LIPI.Ieu mangrupikeun gaya ember excavator anu pang populerna.Pilihan "garis tengah" anu saé, atanapi titik awal, nalika kaayaan aplikasi henteu dipikanyaho.

Pikeun rupa-rupa dampak sareng kaayaan abrasion kalebet campuran kokotor, liat sareng batu.Conto: Kaayaan ngali dimana umur tip Penetrasi Plus berkisar antara 400 dugi ka 800 jam.
excavator nguatkeun ember earthwork disarankeun pikeun trenching dina karya Utiliti, sarta pikeun kontraktor umum gawe dina rupa-rupa situasi béda.Kandel handap sareng pelat ngagem samping tibatan Ember Tugas Umum pikeun langkung awét.Adaptor sareng tip pikeun ember ukuranana kanggo ningkatkeun kinerja sareng daya tahan.Sidebars tos dibor pikeun cutters samping pilihan, sarta dina loba instansi, protectors sidebar.

Kamampuhan suplaiKamampuhan suplai:300 Piece / Potongan per Bulan excavator LIPI

Bungkusan & PangirimanRincian bungkusanpalet kaiPalabuhanQingdao/ShanghaiWaktos prosés :

Kuantitas (Potongan) 1 - 5 6 - 10 11 - 20 >20
Est.Waktos (dinten) 15 20 30 Pikeun dirundingkeun

Kauntungannana teknis

图片1

Pabrikan

图片2

Balanja

图片3

Prosés teknis

图片4

Xuzhou Minyan Impor & Ékspor Co., Ltd nyaéta produsén ngarah pikeun kantétan excavator di Cina.Sadaya kualitas produk sacara ketat dina kontrol ti ngolah dugi ka pangiriman.Ku inovasi kontinyu sarta perbaikan, parusahaan geus meunangISO 9001, sertifikasi CEjeungpatén-patén teknisberturut-turut.Produk urang geus dijual ka konsumén lega domestik jeung luar negeri sarta partnerships jangka panjang geus dimekarkeunMisi kami nyaéta:Kualitas kahiji, Service foremost, sarta Inovasi pangpentingna Komitmen uncompromising kana kualitas luhur sarta layanan wijaksana meunang kami reputasi alus tur leuwih datang mitra.Sarta kami bakal tetep dina ngaronjatkeun produk pikeun hadé ngawula pasar dunya.Kami ngarepkeun damel sareng anjeun!

LIPI ieu dirancang ku pin recessed dipaténkeun pikeun nyadiakeun digging maksimumkinerja bari tetep versatility sarta genah tina coupler a.radius tip nyaétangurangan tur ngamungkinkeun nepi ka 10% pamutahiran dina gaya breakout lamun dibandingkeun apin konvensional dina LIPI jeung kombinasi coupler.Pin Grabber Performance Buckets sayogi pikeun 315–349 excavator, sacara umumTujuan na Kawajiban parna durability.

图片5

Pin Grabber Performance

Power Buckets kanggo dianggo dina aplikasi abrasive dimana gaya breakout sareng waktos siklusanu kritis - sarta pikeun pamakéan dina bahan kayaning kokotor dicampur jeung batu.(Henteudianjurkeun pikeun liat.) Gaya breakout ieu maksimal alatan radius tip turun nangaronjat pin sumebar.Waktu siklus mesin dina kalolobaan bahan ningkat tina standarember dina aplikasi sarupa.Heavy Duty Power Buckets sayogi pikeun 320–336 excavator

图片6

Kakuatan

 

Ember Kapasitas Tinggi dirarancang sareng diwangun pikeun dianggo dina muatan treuk produksi tinggiaplikasi.Kalayan aplikasi anu leres sareng nyetél, ember ieu bakal mindahkeun langkung seueur bahandina jumlah minimal pas - maximizing produksi.Ember Kapasitas Luhur sadia pikeun 336-390 excavator, dina durability Kawajiban Umum.

图片7

Kapasitas luhur


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali