mesin XCMG

  • XCMG excavator

    XCMG excavator

    XCMG excavator XE235C Tata perenah sakabéh jeung distribusi beban as leuwih lumrah pikeun ngahontal stabilitas iinditan hadé jeung speed iinditan maksimum nepi ka 40km / h pikeun ngawujudkeun speed mindahkeun situs gancang.
  • XCMG motor grader

    XCMG motor grader

    The XCMG motor grader adopts Dongfeng Cummins 6BTA5.9-C180-II turbocharged mesin solar, nu boga torsi kaluaran badag sarta koefisien cagar kakuatan sarta konsumsi bahan bakar low.
  • XCMG road roller

    gilinding jalan XCMG

    Minyan salawasna ngajaga falsafah jasa "Ngajalankeun Dina Iman, Tetep Janji, Fokus Dina Kasalempang Palanggan", bakti diri naon pangabutuh customer, sarta nyadiakeun produk jeung jasa kalawan kinerja tinggi na harga alus.
  • XCMG truck crane

    XCMG treuk bango

    Dalapan téhnik patén mastikeun mulus, efisiensi tinggi jeung konservasi énergi sistem ngangkat, rotasi, sarta luffing.
  • XCMG wheel loader

    XCMG kabayang loader

    Beban beurat pikeun kaayaan taringgul;alat gawé jeung hareup jeung pigura pungkur Fitur dewan kandel kakuatan tinggi, sebaran lumrah jeung kapasitas mawa kuat.