Mesin XCMG

  • XCMG excavator

    XCMG excavator

    XCMG excavator XE235C Tata perenah sacara umum sareng distribusi beban as langkung masuk akal pikeun ngahontal stabilitas perjalanan anu langkung saé sareng kecepatan perjalanan anu maksimum dugi ka 40km / jam pikeun ngawujudkeun kagancangan mindahkeun situs anu langkung gancang.
  • XCMG motor grader

    Kelas XCMG motor

    Motor kelas XCMG ngadopsi mesin diesel turbocharged Dongfeng Cummins 6BTA5.9-C180-II, anu ngagaduhan torsi kaluaran ageung sareng koefisien cagar daya sareng konsumsi bahan bakar rendah.
  • XCMG road roller

    Roller jalan XCMG

    Minyan teras-terasan ngajaga filsafat jasa "Ngajalankeun Iman, Tetep Jangji, Museurkeun Perhatosan Palanggan", ngabaktikeun diri kana naon kabutuhan pelanggan, sareng nyayogikeun produk sareng jasa kalayan kinerja tinggi sareng harga anu saé.
  • XCMG truck crane

    Crane treuk XCMG

    Dalapan téhnik patén mastikeun lancar, épisiensi tinggi sareng konservasi énergi tina sistem angkat, rotasi, sareng luffing.
  • XCMG wheel loader

    XCMG kabayang loader

    Beban beurat pikeun kaayaan taringgul; alat anu dianggo sareng bingkai payun sareng bérés nampilkeun papan anu kandel kakuatanna ageung, distribusi anu wajar sareng kapasitas daya tahan anu kuat.